Veckan och husvisning

Det har varit något varje dag hittills den här veckan. I måndags var Clara och jag till min barnmorska på Mödravårdscentralen för en efterkontroll. Allt stod rätt till där nere och knipet satt där det skulle. Nu kan jag kanske börja ta försiktiga springrundor i skogen. Som jag längtat. Kommer sakna min barnmorska däremot, en riktigt härlig norrlänning och skulle vi någon gång få en trea skulle jag absolut vilja ha henne igen.

I tisdags promenerade Clara och jag till min frisör där jag skulle få en uppfräschning. Sist var i november. Det var bara vi och min mamma där som fick roa Clara under tiden jag satt i frisörstolen. Inte för att det behövdes så mycket, Clara uppförde sig galant när hon inte sov.

Igår tog jag emot en träningscykel vi beställt. Jag som tänkt köpa ett nytt gymkort har nu insett att det inte behövs då hemmaträning funkar minst lika bra med enkla redskap. Häromdagen utförde jag ett pass skapat av Sandra Friberg. Det var skönt att svettas lite.

Beslutet att inte köpa gymkort har också en ekonomisk anledning – vi sitter seriöst och tittar på sommarstuga. Redan nu på lördag ska Magnus och jag faktiskt på visning uppe i Sandviken. Bara genom bilderna på Hemnet har jag blivit lite kär. Vi har tidigare pratat om vi ska köpa hus att bo i, men det kostar så betydligt mycket mer och jag har inte jättelust att flytta så långt bort från stan just nu, särskilt eftersom jag inte har något körkort. Men friheten med en tomt och nära till strand lockar. Sommarstuga känns därför lagom att börja med. Skulle vi köpa något anar jag därmed att det är dit våra pengar kommer gå till.

Idag är det däremot torsdag och ingenting är inbokat, skönt tycker jag nu efter tre planerade dagar. Det blir troligtvis det vanliga med promenad i solen och lite soffhäng. Hur blir din dag? Förhoppningsvis mycket bra!

You may also like

3 kommentarer

  1. Hej, jag är ett skogstroll nuförtiden, men i byn kallar alla det för corona-frisyr så vi sitter i samma båt alla damer här på orten. Hade gärna sett ett foto när du är nyfriserad, men det kommer kanske. Idag är vilodag hos mig efter en aktiv onsdag med över 17000 steg så nu är både vovven o jag lite möra. Lycka till på visningen, förstår att ni längtar efter eget sommarparadis när ni bor mitt i smeten.

  2. Du ser ut som en utomjording med all aluminiumfolie där;-) Fick mig ett got skratt där:-))) Du hade faktiskt kunnat visa resultatet också;-) Så fint Clara ser ut. Hon har vuxit på bra där måste jag säga.

    Kul med sommarstuga. Inte dumt alls med tanke på att ni har små barn. Riktigt smart faktiskt.

  3. jag har inte gjort något med håret på länge, spännande med sommarstuga, vi bor i vårt hus hela året, förr hade vi inte råd, nu skulle jag inte orka ta hand om två hus…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.