En brottslig kväll

Sist Sofia och jag sågs bestämde vi att vi skulle ha en crime-kväll någon gång. Vi båda är barnsligt förtjusta i brott och seriemördare så det kändes perfekt med en sån kväll. Sagt och gjort, igår kväll var det dags. Vi sågs utanför Coop först och handlade hem allt viktigt som behövdes – pizza, godis och chips. Här skulle det ätas! Och titta på brott, såklart. Det ska vi inte glömma.

Vi började titta på Real Detective på Netflix – riktiga poliser som berättar om fall de varit med om och som samtidigt rekonstrueras. Jätteintressant! Skådespeleriet kunde vara lite sisådär ibland, men spännande och mörka och ibland hemska fall. Vi pratade lite om det psyke personer inom rättsväsendet måste ha för att klara av vissa saker. En gång hade jag funderingar på att bli polis, men nu för tiden skulle jag inte klara det.

Magnus var ute med kompisar så Harry fick hänga med oss, vilket gick jättebra. Han somnade när han skulle, men efter ett par timmar tyckte han det var roligare att vara uppe och charma in sig hos Sofia. När Sofia väl gått och Magnus kom hem kunde han äntligen somna om – betydligt senare än vanligt. Här har vi därmed en trött morgon. Hur har din morgon börjat?

Jättekul med all fin respons jag fick igår angående bloggsupporten och mitt nästa bloggår. Fick många bra uppslag om vad jag kan skriva om och som ni är nyfikna på.

Nu ska vi göra oss redo för en lugn dag. Tidigt imorgon bitti väntar kryssning – jag ser fram emot ett besök i spaavdelningen!

You may also like

25 kommentarer

 1. Gud så häftigt. Du ska inte bli kriminolog? Jag älskar dom där serierna på tian tror jag det är med de som hamnar i klistret utomlands. Kram och ät upp resten av godiset om ni inte gjorde det igår redan.

 2. Jag tycker också sånt där kan vara intressant. Jag lyssnade mycket på sådana poddar förr och läste en del böcker, men så började jag få mardrömmar så nu vågar jag inte på samma sätt längre. Haha.

 3. En sådan kväll hade jag velat haft, låter för jäkla kul för mig som gillar sådant med 😍

 4. Men ååh vad mysigt med en kriminalkväll med massa gott! :D Kryssning och spa låter helt underbart, hoppas du får det jättetrevligt! Kram

 5. Åhh vad roligt med en kriminalkväll, jag är också otroligt intresserad av sådant, tycker det är super spännande! :)

 6. Vilken härligt kväll med crimefilm och godis. Så underbar med spakryssning. Njut till fullo och spa för mig med. Jag måste kika på ditt förra inlägg 😍

 7. Låter hur mysigt som helst! En sån kväll vill jag också ha :D Ska ta och titta på den serien(?) på Netflix, det låter som något jag skulle gilla! :) Det låter supermysigt med kryssning och spa! Kram

 8. Åååh älskar mord osv, har suttit och lyssnat på massa olika avsnitt på mordhistorier, äääälskar de😍 lät som ni hade en underbar kväll, mys av spa, kram<3

 9. Åh, det låter verkligen som en rolig kväll. Kan liksom inte bli fel, vänner, gott att äta och så ett spännande program. Såklart Harry skulle komma upp. Vem vet vad för roligt man kan missa annars.

 10. Kikar in här och säger hej! Vad härligt med en tjejkväll! Super med vänner som man bara kan vara med, kolla på tv/film, käka godis och bara hänga med. Hoppas det blir en kul kryssning!

 11. Vad mysigt med en tjejkväll! Så härligt med vänner som man bara kan hänga med, äta godis och titta på tv/film med. Hoppas det blir en trevlig kryssning!

 12. Vilken mysig kväll ni verkar ha haft, det lät ju hur mysigt som helst och vilken charmkille, den får du vakta när han blir äldre 😉😂
  Lyxigt med kryssning, hoppas ni får det mysigt ❤

 13. Ohh vilken rolig ide och så mysig kväll =D, ibland får det ju vara så helt enkelt att de får lite ändrade rutiner en kväll, samt det lät supergott =D

 14. Åh jag älskar crimeserier och det finns många såna som är bra på Netflix. Och massa gott till låter ju inte helt fel. :)

 15. En crime kväll lät kul. Vi har just nu fastnat för att spela GW´s nya spel om brott som dottern fick i julklapp. Det brottprogrammet ska jag lägga på minnet.

 16. Vilken drömkväll! Jag hade gärna varit med på den : ) Jag hade också tankar på att bli polis tidigare & sökte in till polishögskolan. Valde dock att hoppa av och strunta i det när jag blev kallad till testerna. Jag hade nog inte pallat jobba som polis på fältet. Satsar på att jobba inom myndigheten civilt istället!

 17. Vilken fin kväll ni hade. Det är märkligt hur vi vill grotta ner oss i brott och elände ibland. Är det för att vi ska känna hur bra vi har det? Som kontrast, menar jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.