Att drömma sig bort från kylan

Dagarna har blivit ljusare, trots avsaknaden av snö. Det där paradiset vi promenerade i för ett par veckor sen är borta och kvar är allt det trista gråa som kommer som mellanperiod. Energin har varit låg och jag har spenderat mina vardagskvällar i soffan med Netflix.

Det roligaste som händer just nu är planering av resor. I april åker jag och några kollegor till Spanien. Det blir några dagar för oss att bonda och förhoppningsvis sitta i solen på en restaurang och äta tapas. Jag och M kan däremot inte bestämma oss för vad vi vill göra. Vi pratar om en biltripp i Europa i sommar. Tyskland, Österrike, Italien. Vackra landskap och små B&B:s. Men även om att åka till USA igen. Att bara lata sig i solen låter även det som en idé, men vi båda gillar att åka runt och se saker. För mycket strand skapar en rastlöshet.

Fram till dess stannar jag kvar i soffan, med några utflykter här och där. Igår blev det en fika med vild 1-åring och senare bio i form av Star Wars. I veckan fyller min mamma och M:s pappa år. På fredag blir det konsert med The Naked And Famous. Tror det kan bli en väldigt bra vecka, trots grå mellanperiod.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.