2017, dag 4

Välkommen till ännu ett år. Någon mer än jag som spenderade de sista timmarna av 2016 hemma? Först middag och bubbel med familjen för att sen åka hem och hamna i soffan en stund innan det var läggdags för M som skulle upp och jobba på nyårsdagen. Oavsett så var det skönt att vakna pigg. Jag tog en nyårspromenad i solen tillsammans med ett fåtal andra pigga människor.

Det har blivit dags för nyårsönskningarna. I flera år har jag använt mig av önskningar istället för löften. Det blir då mer som mål än något jag måste uppnå. För mig har det fungerat bättre än löften. Förra året blev det inte så många, och när jag nu blickar tillbaka till vad jag skrev kan jag konstatera att för andra året i rad blev det inte så mycket uppfyllt. Jag fick däremot en fin 30-årsdag även om jag fick ställa in mitt firande för att jag blev sjuk, jag tränade mer än 2014 och jag älskade mer. Men jag sprang inte en mil och jag har ingen aning om vad det var för lösa trådar jag ville avsluta. Eh?

I give you önskningarna för 2017:

♥ Milen! Nu jäklar ska det springas
♥ Få bort sockerberoendet och äta bättre i allmänt
♥ Satsa mer på bloggen/skrivandet
♥ Fokusera på hemmet, verkställa våra planer
♥ Att familjen får må bra
♥ Få resa och upptäcka mer
♥ Läsa fler böcker, framför allt de som redan ligger på hög hemma
♥ Uppdatera klädstilen
♥ Stressa mindre i alla situationer, oavsett om det gäller jobbet eller så enkelt som till pendeln. Ingen dör om något inte hinns med, och det går fler tåg.
♥ Utveckling, antingen genom en kurs eller självlärande.

Sista bilden 2016.

You may also like

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.