Fläng hela helgen

Ännu en helg till ända. Full fart hela tiden hit och dit och när jag äntligen fick sätta mig i min kära soffa igår försvann min sista gnutta energi. Men vilken bra helg det har varit. Hur har din helg varit?

Magnus och jag tog oss som sagt ut i fredags för att fira våra fyra år tillsammans. Vi åt middag på Hard Rock Café precis som när vi blev tillsammans. Den kvällen tittade vi på Guardians of the Galaxy efteråt och medan vi satt och väntade på att filmen skulle börja frågade Magnus om vi var tillsammans nu. Ah, dessa minnen!

Hard Rock Café i fredags.

Harry sov hos mormor så vi fick sova ut i lördags. Jag vaknade vid 7 som vanligt ändå, men klart det var härligt att äta en lång frukost i soffan och titta på film samtidigt. Tänk när man kunde göra så hela tiden.

Magnus åkte sen en sväng på öl- och whiskeymässan medan jag åkte till mamma och Harry. Mamma fick ha honom några timmar till sen medan vi tittade på Djurgården-Luleå. Det visade sig att det skulle bli en dålig match och inte bara för att Djurgården förlorade. Det var inte bra spelat helt enkelt.

Innan matchen hemma hos mamma. Egentligen Magnus tröja men den var så mjuk och skön att jag snodde den. 

Sen blev det fullt ös i Bålsta igår när Harry och jag åkte hem till min kompis Maria och hennes dotter. Det var så kul att se hur Harry svarade på Marias dotters försök till lek med honom – det var mest skratt hela tiden från hans sida. I vår kommer han nog hänga efter henne så fort han kan gå.

Nu är det slut på såna här veckor med mycket inplanerat på ett bra tag. Dags att (försöka) påbörja något av alla tänkta projekt som finns. Vad sägs om att måla en möbel? Eller få i ordning Harrys rum? Har du något projekt som bara väntar på att du ska ta tag i det?

Ha en fin start på veckan!

You may also like

39 kommentarer

 1. Gud vilken härlig helg ni verkar ha haft :D Så kul med projekt, du får visa före- och efterbilder sedan :) Oh ja, jag har hur många projekt som helst som ska tas tag i..allt från att sy upp för långa gardiner till en massa renovering 😂

 2. Grattis till er!
  Jag har med massa projekt jag vill ta tag i. Mina barns ena rum blev färdigt i lördags och nu är stora tösen på mig och vill ha sitt rum färdigt ;) haha

 3. Grattis till er! Vilken rolig ide att återuppleva eran ”är-vi-ihop-kväll”! 😍
  Härlig helg ni haft! Är också djurgårdare👌

 4. Grattis till er!Vad kul att ni gjorde om allt det här, återuppleva saker tror jag är nyttigt som är posotiva😊

 5. Så romantiskt att gå ut och äta där ni åt när ni blev tillsammans för fyra år sen!😍 Jag håller med om att tröjan ser go ut – även om jag inte är hockeyintresserad😆
  Jodå, här finns det många projekt att sätta tänderna i om andan faller på…😂

 6. Min helg var för det mesta väldigt bra.. var med familjen och campade. Mamma och pappa och deras hund i husbilen de har och jag, min sambo, min syster och hennes kille och hundar i en hyrd stuga på samma camping. Vi käkade god mat, tog lång promenad och spelade spel.. men jag blev också sjukare och sjukar eoch ligger nu i feber =/

 7. Funderade på ishockeyn. Är det samma stämning som på en fotbollsmatch (tänkte med att ta med små barn) tycker de alltid verkar så hotfullt på fotboll nuförtiden

  1. Jag tycker det är riktigt stor skillnad! Det finns inga huliganfasoner i hockey utan tycker det är bra och vänligt mellan alla. Under själva matchen är det klart att det är högljutt men aldrig någon hotfull stämning. :)

 8. Vad mysigt att åka tillbaka till brottsplatsen där allt hände =)))
  Men Whisekymässa, lät inte alls gott, hade varit bättre med ”Cava-mässa” =)

 9. Grattis på årsdagen! Jag och min man har också som tradition att gå till samma ställe som vi hade vår första dejt på

 10. Grattis på ett årsdagen. Vin och chockladmässan vore rolig.

  Det finns så många projekt som jag vill påbörja så den får jag suga lite på.

 11. Så mysig helg ! Min helg har varit helt fantastisk! Många fina bilder och massor med skratt och nya minnen

 12. Låter som ni fått en bra helg! Kul med match men tråkigt att de inte gick så bra, får hoppas de vänder i kommande matcher 😃🌸

 13. Det är något speciellt med pojkvänströjor, dom är bara så mycket skönare än ens egna, fattar inte varför 🤔

 14. Det låter verkligen som att ni har haft en riktigt härlig helg. Kul med aktiviteter, även om matchen inte var bra.

 15. Helgen har fungerat. Mycket med Lillemans tänder och kolik… :/ Annars har den varit bra. Tackar som frågar! :) Gratulerar till er årsdag! :)

 16. Kärleken är helt underbar… Roligt att kolla på hockey det var längesen jag gjorde det! ^^

  Jag vill med måla om här hemma, har ett bord vi pratat om som vi kanske ska måla om men har inte bestämt färg eller något ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.