Bio, bullar och burgare

Emma och jag skulle som jag tidigare i veckan nämnde gå på bio i onsdags. Vi hängde på Mall of Scandinavia där vi först käkade middag och sen intog våra platser för att se Papillon. Väldigt bra film! Det är även något med Charlie Hunnam som gjort att vi börjar få lite av ett återkommande tema med just honom när vi går på bio… 

Vad gäller filmen var vi båda först lite oroliga att den skulle vara seg, men tvärtom så hade de tänkt på det och den flöt på väldigt bra. Jag visste inte att det är en remake från 1973, men däremot att den är baserad på en bok som jag blev sugen på att läsa. Jag läste sen om den franska straffkoloni där filmen utspelar sig. Fy alltså.

Igår tog jag med mig ett gäng av bullarna jag bakade i tisdags till jobbet. Det var ju ändå kanelbullens dag vilket du troligtvis inte missade! Och åt kanske någon bulle? Det blev i alla fall mycket uppskattat. Kul att träffa alla igen och jag påmindes igen om att det inte är långt till jag börjar jobba. Harry uppförde sig exemplariskt trots att vi haft en lite rörig morgon. Får man chansen att charma sin mammas kollegor så tar man väl den.

Nu väntar snart en dejtkväll med mat på Hard Rock Café. Det lär väl bli en burgare, de är ju riktigt goda. Magnus och jag firar 4 år tillsammans! Vad gör du denna fredag?

You may also like

27 kommentarer

 1. Bra jobbat av sötnosen att charma alla mammas kollegor! :-) Mysigt med en dejt med älsklingen. Jag själv kommer vara hemma med lite tilltugg och någon film på Netflix. Ha det så trevligt ikväll! :-)

 2. Grattis till era fyra år tillsammans, och hoppas att ni får en riktigt härlig kväll!😃
  Kan förstå att besöket på jobbet var väldigt uppskattat!😄

 3. Då kanske jag ska tvinga mannen att se bio med mig, jag ska läsa på mer. FINA bullar du bakat, ser helt perfekta ut!!!

 4. Grattis till era fyra år tillsammans :D Så mysigt att gå ut och äta :) Själv har jag inget roligare än ett besök till återvinningsstationen inplanerad idag haha.

 5. Jobbade i natt, det var enormt rörigt och jag bestämde efter en del funderande att vara hemma i stugan med katterna. Ta ett glas vin, se lite Netflix.
  Jag behöver också plugga en del, nästa vecka har jag obligatorisk kursdag inne på skolan i båda kurserna jag läser.
  Hoppas du och Magnus får en riktigt trevlig kväll! Stort grattis!

 6. Snyggt av sötnosen att charma kollegorna!
  Åh vad mysigt med dejt! :D
  Dem där bullarna ser riktigt goda ut :)

 7. Åhh åt faktiskt två bullar på kanelbullens dag, det är ju ändå en anledning till att äta bulle vilket jag aldrig gör annars hehe! Grattis till era 4 år tillsammans! :)

 8. Grattis till 4år tsm! vad roligt åh baka bullar,var min tanke egentligen men köpte i stället av lathet😂😂

 9. Verkar ju som en väldigt intressant film kanske något att kolla upp en filmnörd som mig? ja och kanelbullar blev det här också :)

 10. Åh, den filmen skulle jag vilja se. Jag har läst boken och jag såg den gamla filmen på 70-talet. Grattis till Era 4 år!

 11. Va mysigt att kolla på bio! Jag och min man har köpt biljetter men har inte tagit oss iväg än, får nog kolla till helgen 😃🌸

 12. Grattis till fyra år, hoppas ni får en underbar kväll 🌸

  Ätit pinsamt mycket kanelbullar senaste dagarna, får va slut på det nu 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.