En annan lördag

”Det var längesen du bloggade”.

Ja!

Veckan flyger. Vilken tur att detta inte är mitt jobb! Men vad smutt det hade varit, att bli en sån som kan försörja sig på att skriva om sina dagar. Om jag behållit mitt tempo för sisådär 10 år sen och hade det antal läsare som jag hade då så kanske.

I alla fall. En helg med firande av en kompis, en vecka med jobb, packa upp någon låda och bada skumbad, middag med fina L. Som för övrigt ska flytta från mig och stan. Buhu. Vi har hittat en fördel med det och det är att med vänner i andra städer kommer man iväg från sin egen stad när man hälsar på och får därmed lite miljöombyte. Tåg eller roadtrip, hurra!

Och idag är det en annan lördag, en annan fest att gå på. Inflyttningsfest! Dock ej vår egen. Den får bli senare, först ska jag fylla år (9 dagar kvar!) och bli gammal. Förlåt, äldre.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.