Årets bullbak igång

Min vecka har av någon anledning lyckats bli full av planer. Det var längesen och som introvert längtar jag redan nu till söndag kväll och en obokad vecka därefter utan att behöva komma ihåg en massa saker.

Imorgon ska jag på kompisdejt – middag och bio med Emma. Vi ska se Papillon! Kul ska det bli. På torsdag ska jag in och luncha med jobbet. Om 4 månader är det tänkt att jag ska börja jobba igen? Än så länge känns det rätt långt dit, men rätt var det är så är det januari och bara några veckor kvar. Tiden alltså. På tal om tid firar Magnus och jag officiellt 4 år tillsammans på fredag. Vi har än så länge inga direkta planer, men kanske blir det en middag ute? Sen på lördag väntar hockey och på söndag ännu mer kompismys.

Puh. Min sociala kvot kommer vara fylld för lång tid framöver. Men idag är det bara tisdag och jag är i full gång med att baka kanelbullar inför torsdag! Kanelbullens dag! 

Finns det något bättre än doften av nybakade kanelbullar? Det och ett glas mjölk till. Och så ska det vara så mycket fyllning att de är sådär härligt kladdiga. Tur att jag kommer ge bort en del annars hade jag nog ätit upp de flesta själv.

Dags att se till degen. Vad pysslar du med idag?

You may also like

33 kommentarer

 1. Det är så underbart gott med nygräddade bullar och ett glas mjölk 😍 i dag blev det vab igen och i eftermiddag ska sonen till sin mormor. Jag ska ut och käka med en kollega :)

 2. Mums så gott med hembakade bullar!😁 Om jag hade bott nära skulle din fullspäckade vecka ha berikats med ännu ett socialt umgänge i form av ett besök, och du skulle ha fått färre bullar att ge bort!😆

 3. Så mysigt att gå på bio ! Idag har jag bara tagit de lugnt ! Åh så gott med bullar !

 4. Idag, inte så mycket men ska själv på bio snart! Förhoppningsvis på premiären av Venom som kommer ut senare i veckan!

 5. Jag ligger sjuk tyvärr och nyss vaknat efter ett par timmar sömn nu på em. Vill också baka, men hoppas vara tillräckligt bra så jag orkar baka kanelbullar på torsdag. Vill baka veganska bullar :)

 6. Det lät som att du har en fullbokad vecka framför dig! Roligt att det händer en massa men samtidigt kan det ibland vara jobbigt. Åh, vad gott med hembakade kanelbullar :) numera har jag aldrig ork att baka själv så det får bli köpta, men det är ju inte riktigt detsamma som att känna doften av dom nybakade bullarna.

 7. Vad roligt med tjejkväll! Grattis till era år tillsammans, hoppas ni hittar något som passar er att göra💖

 8. Ja, det är verkligen hur gott som helst med nybakta bullar och mjölk :D Själv är jag rätt dålig på att baka bullar, dom blir alltid för torra, så jag får hoppas på att mamma bakar istället. Inget slår mammas bullar hehe:P

 9. Just det, kanelbullens dag på torsdag!! Jag har tjatat på min man om biodejt, jag tror att han har fattat piken =) Så berätta gärna hur filmen var.
  Kram

 10. Det är ju så gott med kanelbullar, vi bakade det på jobbet igår, trodde jag skulle kunna baka det imorgon när det är kanelbullensdag men jag fick in och jobba så hinner inte ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.