Testet av sockorna

Härom kvällen var jag ensam hemma och för att fördriva tiden passade jag på att använda de exfolierande sockorna från Salvequick jag fått skickade från Buzzador i syfte att testa och berättade om i det här inlägget.

Som jag tidigare skrivit har jag använt såna här förut men använt annat märke, och nu var det dags att se hur de här stod sig i jämförelse. 

De är lätta att använda, bara att klippa upp kanten och trä på fötterna. Det medföljer små klisterlappar för att tejpa igen sockorna och sen är det bara att vänta 90 min framför Netflix eller något annat med soffhäng för jag rekommenderar inte att gå runt med dem på, risken för att bryta ett eller två ben är stor för att det blir halt. Nu använde jag i och för sig inte strumpor utanpå som man kan, men jag misstänker att känslan är likadan oavsett. 

Efter 90 min tar man av sig sockorna, tvättar fötterna och väntar sen på att all gammal hud ska börja flagna vilket tar några dagar. Men när det väl gör det då vill man se till att man inte visar fötterna för någon för det ser inte trevligt ut. Resultatet däremot är så pass bra att det är värt det – lena och mjuka fötter! Så enkelt att använda och som tar noll energi.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.