Dag 1 och melodikryss

Det är lördag. Första morgonen av semestern (äntligen!) och jag lyssnar på melodikrysset och äter frukost, om än en rätt torftig med knäckebröd då M fortfarande sover och jag därför inte vill använda mixern. Jag kan nästan allt på melodikrysset och känner mig väldigt smart, tills jag inser att Anders Eldeman nämnde att det var dags att ropa på barnen för det blev dags för en dubbel barn- och filmfråga. Gränsen mellan svårighetsgrader i korsord kan även den vara hårfin.

Vilka nymodigheter, man kan lösa krysset på nätet.
Vilka nymodigheter, man kan lösa krysset på nätet upptäckte jag en stund in i programmet.

M kallade mig 80-åring när han klev upp och hörde vad som var på radion. Jag kallar det terapi.

Idag kommer det inte bli många knop gjorda. Efter krysset vattnade jag min jordgubbsplanta och planterade sen mig själv (höhö) på balkongen med mycket vätska där jag nu hänger.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.