Rammstein och lyxmorgon

Det är torsdag, och min morgon har börjat extremt lugnt till skillnad från annars. Jag är ensam hemma, Magnus har åkt till jobbet och Harry är hos mormor. Igår var vi och såg Rammstein på Stadion (extremt bra!) med två kompisar och åkte hem efteråt istället för att sova hos mamma.

Det blev inte direkt någon sovmorgon (svårt att somna om när jag väl vaknat) men jag låg och drog mig ett bra tag. Sen blev det något så härligt som frukost framför tv:n tillsammans med avsnitt av Bonusfamiljen som jag sett ett antal gånger tidigare. Och här sitter jag kvar än. Jag tänkte strax passa på att ta hand om hemmet lite innan det blir dags att åka över till Harry. Snacka om lyxmorgon för mig, det var ett tag sen nu.

Men igår då, jag har sett Rammstein en gång tidigare, på Bråvalla 2016, och har sen dess sett fram emot att se dem igen. De är ett riktigt bra liveband som ställer till med ordentligt show med hjälp av sin pyroteknik.

Nu ska jag ta tillvara på min morgon. Ha det!

You may also like

2 kommentarer

  1. Här märks det att du är bra mycket yngre än jag. Aldrig hört talas om Rammstein – oooops! Senast jag såg en live konsert på Stadion var 1988. Då var det Bruce Springsteen som spelade där.

    Vilken härlig lyxmorgon för dig. Hoppas du njöt länge. Sådana morgnar är ju ganska sällsynta när man har småbarn.

  2. Men så härligt, förstår precis känslan av att kunna rå om sig själv ett tag. Och dessutom fick du en härlig upplevelse igår kväll. Själv hade jag dött….har aldrig gillat trängsel och höga ljud så konserter går fett bort. Vilken tur att man kan välja! Och du är ju inte ensam om intresset för musik och häftiga upplevelser! Kluriga frågor har du åter fått till idag, jag är så impad! Nu får de mogna i skallen ett tag innan jag sätter mig för att skriva mina svar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.