Grillpremiär framför en grönskande kolonilott

Igår var nog första dagen det var riktig sommarvärme hela dagen här i Stockholm. Efter jobbet tog jag mig till ett koloniområde där M väntade med ett par vänner. Det var dags för grillpremiär! Att få sitta i solen med gott att dricka, bara ben och känna lukten av grillkol värmas var riktigt längesen. Jag räknar inte riktigt den spanska solen förra helgen, även om den var fantastisk efter en period av dåligt väder här hemma.

grillpremiär vid grönskande kolonilott

En kolonilott vore inte dumt, synd bara att det är så lång kötid. Titta bara på den här utsikten. Spenderar gärna fler kvällar tittandes på denna vy i sommar. Vi hängde i M’s kompis mammas lott som grönskade. Lite som att vara på landet mitt i stan. Förstår att det måste vara riktigt härligt att ha, kunna hänga vid lite när som helst utan någon större resväg. Till kvällen blev det däremot kyligt fort där vi satt och vi packade ihop oss rätt tidigt.

Kvällen fick mig i alla fall att längta till sommaren. Frukost på balkongen, promenader i skogen med kvittrande fåglar, kanske en tågresa upp till släkten, och vattenmelon i massor. Det är nog inte långt kvar till mer värme i luften.

Nu blir det en kväll med hockey-VM näst på schemat. Heja Sverige!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.