Fyra år och ett helt liv

Det är en speciell dag idag. För fyra år sen träffades Magnus och jag för första gången. Det var dagen före valet 2014. Hade livet, ödet, universum velat annorlunda kunde vi ha träffats mycket tidigare, redan i skolåldern. Vi växte upp i samma område och gick i samma grundskola, om än med två års skillnad. Och så är Carro, Magnus syster, min kompis jag gått i samma klass och skola som. Ändå sågs vi aldrig.

Jag vet inte om jag tror på ödet eller om allt bara är en slump, vad alla val man gör här i livet egentligen betyder. Många är gångerna vi däremot har undrat vad som skulle ha hänt om våra vägar korsats tidigare. Eller om det helt enkelt inte var förrän för fyra år sen som vi var redo att bli vi två. Där och då, på en middag ute med Carro och en till kompis. Där han låtsades gilla lakrits när jag bjöd på en av mina dyrbara salmiakbalkar. (Ändå så glad nu att jag får ha dem för mig själv!)

Det jag vet nu är att oavsett vilka val vi gör kommer vi alltid ha varandra. Det är klyschigt, men det är lätt när det är rätt och det sa bara klick. Vad säger du om ödet och slump?

Vi har varit med om så mycket under dessa år. Både fantastiska och sorgsna saker. Allt började med arbetstider där vi knappt såg varandra. En misshandel med efterspel och rättegång, efter det en bruten fot. En graviditet med alla förväntningar där till och precis i slutet en begravning. Ett nytt liv, att bli föräldrar – den största utmaningen jag tror vi lyckas med väldigt bra hittills. Tänk att vi skapat ett liv. Och så ett bröllop såklart, där vi blev man och fru.

Från vår första resa som gick till Göteborg, oktober 2014.
När vi blev herr och fru i april 2018.

Men vi har även rest och sett världen, eller i alla fall det mesta av USA från New York till Hawaii. Sett på ett antal hockeymatcher och våra favoritband på konserter. Det största äventyret är vi mitt i nu med Harry. Han är vår nya värld vi får upptäcka mer om för var dag som går innan vi ska visa honom allt annat vackert som finns.

Första resan till New York, mars 2015
Waikiki Beach
Waikiki Beach, Hawaii oktober 2016

Det går nog inte att uppleva större kärlek i mitt liv. Jag ser fram emot så många fler år och äventyr tillsammans. ♥ 

You may also like

24 kommentarer

  1. Åh vad underbart när man hittar sin kärlek. Det märks verkligen hur mycket du älskar honom på hur du skriver. Superfina bilder! <3

  2. Grattis på fyraårsdagen och till att ni hittat den äkta kärleken i varandra!:D Vilken härlig berättelse! Jag tror att jag tror på ödet. Så fina bilder! :D

  3. Tänker också så ibland faktiskt… Verkligen alla väl i livet för något, stora som små. Till och med om man bestämmer sig för att gå ut en dag istället för att stanna hemma kan det förändra livet helt… :)

  4. När jag tänker på vissa situationer och händelser i livet kan jag nästan inte låta bli att tro på ödet. Ibland känns det som att det inte finns någon annan förklaring.

  5. Till och börja med måste jag säga grattis på 4 årsdagen (lär glömma säga det annars) Jag tror absolut på ödet i vissa sammanhang.Vad roligt att du delar med dig lite om era resor ni har gjort hittills.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.