Nu när det är höst

Den senaste veckan har jag börjat morgonen med gott te. Idag blev det premiär för havregrynsgröt och äpplemos till frukost. Enkelt, gott och varmt. Vi har officiellt bytt säsong nu. Det är nästan dags att börja tända ljus nu när morgnarna börjar bli mörkare. Känns så lyxigt att jag som föräldraledig inte behöver jäkta iväg till jobbet på morgnarna heller när det är lite burrigt ute. Får du andra rutiner när det blir höst?

Igår var jag trött. Den slog till på kvällen efter att Harry somnat och jag hamnade i soffan utan att göra något. Vanligtvis svarar jag på kommentarer eller planerar blogginlägg, men igår blev det mest slösurfande. Kanske, kanske även lite roligare surf men det kan jag berätta om först efter fredag. Det blev inte ens någon kvällsyoga. Men jag är nog inte den enda som kanske känner sig lite off nu när kylan kommer och det har varit förkylningar i luften?

Det blev föga förvånat en tidig kväll. Och en tidigare morgon när Harry vaknade strax efter fyra och inte somnade om förrän vid halv sex. Att somna om till halv nio var såklart skönt, men nu känns det som att hela dagen är rubbad. Förmiddagsluren hamnade ute på promenaden istället för hemma så nu gäller det bara att försöka få eftermiddagen som vanligt så det inte blir en senare kväll för lillen.

Hoppas du har en bra dag!

You may also like

17 kommentarer

  1. Jag njuter också av gröt varje morgon..känns som en perfekt start på dagen.
    Fick även ge mig och ta på jeans för första gången, inte kul sommaren är slut 🌿

  2. Det är verkligen en lyx att inte behöva jäkta iväg hemifrån på morgonen! :) Jag har jäktat så många mornar jag kan minnas, men det tog ett slut när jag blev sjuk. Rutiner som ändras på hösten är mina fritidsintressen. Mörkret begränsar mycket när man ska vara ute i naturen.

  3. Vad jag kan komma på så ändrar jag nog inte direkt några rutiner under hösten.. Hmm, får nog tänka på den, har aldrig tänkt på det faktiskt..
    Havregrynsgröt är BRA frukost, den håller man sig mätt på länge :)

  4. Å nu blev jag väldigt sugen på havregrynsgröt 😀 Jag dricker mitt te till kvällen i soffan under en härlig varm filt.Den ända rutinen som ändras här hemma är sista promenaden med hunden.Jag vill INTE gå i skogen vid 21 tiden i mörker på en lång promenad.Så jag tar en promenad på vägen i stället

  5. Åh havregryns gröt är ju så himla gott :D ! Det är ju så mysigt att tända ljus på morgonen :D

  6. Ja så mysigt med höst och tända ljus! Jag äter också mer havregrynsgröt på höst och vinter. Kommer även igång med träningen igen 👍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.