Planering av bröllopsfest

För att göra ett uppenbart konstaterande: det är lördag. 

Jag var så glad igår att helgen var här, och det är jag fortfarande. Det har känts i hela kroppen att jag inte fått återhämta mig som jag behövt under ett tag nu. 

Nu är jag på väg ut till en kompis för lite planering av hennes kommande bröllopsfest. Vi ska även titta på den gård festen ska vara på. Ser verkligen fram emot det, även om det är mindre än en månad kvar och jag har varken klänning, skor eller tal klart. Men det löser sig. Tur jag har en passande t-shirt att dra på mig som speglar hur jag i alla fall försöker vara. 

Sen blir det den där lugna kvällen jag gått och väntat på. Kanske till och med en schlagerfinal. Någon som kommer bänka sig? Fick lite feeling igår när en kollega introducerade mig till alla roliga bidrag jag missat i veckan. Rumäniens joddel satte sig på hjärnan med en gång. Men vet inte om den kan slå det italienska bidraget med en apa på scen. Det kändes verkligen som en hit… :) 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.