Stort steg framåt i planering

Det blev en solig och rolig lördag med mycket planering och sättande av detaljer. En knapp månad kvar till bröllopsfesten för min kompis och hennes man. Ja, de gifte sig faktiskt redan förra året, bara de två, och nu såhär ett år efter kommer bröllopsfesten för vänner och familj äga rum. Vilket jobb. Även om jag gärna gifter mig någon gång skulle jag bli galen av alla smådetaljer att komma ihåg. Jag och brudgummens syster, tillika toastmaster, fick uppdraget att fila på bordsplaceringen. Verkligen inte helt lätt men vi fick ihop ett förslag som vi lät vila när det var dags att äta lite grillat i solen ute på altanen.

Efter lunchen åkte vi ut till festgården. Det är en gammal gård från mitten av 1600-talet mitt ute i ingenstans, nästan. Omgärdat av bara träd. Det var jättefint och festen kommer verkligen bli bra där. Förhoppningsvis kommer solen skina även då och alla blommor hunnit slå ut.

Väl tillbaka blev bordsplaceringen bearbetad igen, där vi även fick se brudparets version. Vi hade i alla fall en likadan grundtanke även om en del skiljde sig åt. Inte helt lätt med vilka som kan sitta med varandra, och inte. Vilka som pratar mer och kan dra igång den tyste (så viktigt, säger jag som ofta är den som börjar med att vara tyst), och hur folk kan passa ihop utifrån intressen. Phew, många faktorer att tänka på. Utifrån det fick vi till sist ihop ett förslag som alla blev nöjda med och jag tror kommer hålla.

För den som faktiskt känner oss och ska på festen har jag såklart suddat ut namnen. Inget tjuvkikande här inte! Summa kardemumma av dagen är att det var rätt mycket som kunde bockas av på att göra-listan. Nu ska det bara utföras innan dagen D är här. Jag och tärna #2 ska ju till exempel hålla i en tipspromenad. Här kommer mina designskills in för att fixa med underlag till det.

Ni hör ju, resten av Maj kommer innehålla mycket att göra. Jag har ju inte ens klänningen klar heller.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.