Taskig tajming

Både januari och februari har varit vabruari på jobbet. VAB och Vård av Vuxen har avlöst varandra, och jag har undkommit alla magsjukor, influensor och halsont. Tills nu. Ni vet när det börjar smyga sig på och man känner att det är något som bara väntar på att gå bärsärkagång i din kropp. En fredag med halsont och lördagmorgon med snörvel. Där är jag nu – suck! det kommer dessutom när man minst vill det, imorgon skulle jag samla ihop ett gäng kompisar och ha en brunch här hemma och senare på kvällen konsert med Jonathan Johansson men det blir ju inget av med det nu. Fick inse faktum efter lunch när jag efter några timmars beslutsångest och hopp om att bli bättre bara kände tvärtom.

Nu har jag sovit några timmar och hänger i soffan. Mellokväll! Inte för att jag gillar någon av låtarna, men bra som bakgrundsmusik medan jag slösurfar annat och bloggar, planerar inför påsk och går igenom varenda inredningstavla på Pinterest.

Nä, inga bilder i detta inlägg. Ni vill nog verkligen inte se vare sig snoriga jag eller min soffa som är överfylld av näsdukar. Friskheten kom tillbaka!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.