Rapport från soffan

Dag nummer fyra och jag tror jag aldrig kommer bli frisk. Jorå, sakta men säkert men imorse när jag vaknade kändes det i alla fall som två steg bakåt. Inatt kunde jag inte sova heller eftersom jag sover/vilar det mesta av dagarna, så lagom till kvällen är därmed sömnen slut och jag blir ”pigg”. Efter nästan två timmar av stirrande in i garderobsväggen gick jag upp och la mig i soffan och drack ett glas mjölk och tittade på youtube-klipp. Rastlösheten kickade då istället igång och jag gick och la mig igen lika snabbt. Det måste ha hjälpt lite i alla fall för nästa gång jag vaknade var jag istället sjukt trött och solen letade sig in mellan gardinerna. Ah, härliga morgon med rosslig hals och snorig näsa. En fröjd att vakna bredvid kan jag säga er.

På tal om sol kan jag inte låta bli att tjata om balkonger igen. Nu börjar solen stå så pass högt upp att hela balkongen täcks av sol på förmiddagen och påminner om att snart är värmen på väg! Första bästa lediga helg kommer jag dra med M på balkongmöbel-jakt. Jag har ju alltid önskat balkong och kommer gå bananas med inredning och plantering. M kommer väl i sin tur gå bananas på mig efter ett tag kan jag tänka mig.

Balkong
Här kommer man hitta mig sittandes när det blir varmare
Balkong

Lite D-vitamin vore kanske inte helt fel för en förkyld kropp. Blir nog en liten lunchpromenad för att testa måendet.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.