Torsdag

Hela veckan har jag försökt få till ett inlägg. Jag har börjat men så har något eller någon kommit i vägen eller så har jag varit för trött. Dåliga nätter och dagarna bara går. Vi är en och en halv vecka tillbaka in i verkligheten. Förra veckan (eller förrförra? Jag minns knappt när vi kom hem) var det lite förkylt här hemma, men nu är vi förhoppningsvis på friska vägen igen.

Att återgå till vardagen har känts bra. Harry får leka av sig på förskolan med kompisarna igen vilket jag tror han har saknat. Det var i alla fall inga problem att få honom dit. Igår sa han inte ens hejdå utan sprang bara iväg för att ta en cykel. Magnus har börjat jobba och Clara och jag hänger för oss själva igen. Vi tar en liten promenad efter lämning och håller oss sen inne nu när det varit så varmt, och snålt på energi. Timmarna de går fort ändå och vips ska vi iväg och hämta Harry. Imorgon blir Clara förresten fyra månader. Hon är så stor! Rösten testas under dagarna och hon rullar gärna över på mage och försöker ta sig framåt.

Två flugor i en smäll, magträning och familjebild.

Det blir inte så mycket fotande nu för tiden, särskilt inte när vi bara är hemma, men i helgen kom hela familjen med.

När tiden tillåter filar jag förresten på något nytt till här inne. En rätt stor makeover vilket innebär mycket pyssel. Det är kul och jag ser fram emot att visa resultatet och vad jag tänkt inför framtiden. Men det kommer ta en stund. Fram till dess får ni hålla er med sporadiska inlägg och så Fem en fredag imorgon förstås. Det betyder att det snart är helg igen! Som sagt, dagarna bara går.

Det var allt för den här gången. Nu är det dags för lunch och bebismys. :)

You may also like

5 kommentarer

  1. Familjebilden är en absolut höjdare! Ett härligt foto!
    Tiden går fort inte bara för dig, det gör den för oss också. Man säger u att tiden går fort när man har roligt så…
    Clara – redan fyra månader… Ja, som sagt tiden går – fort.
    Ska bli spännande att se vilken makeover du planerar för din blogg. Tycker den är så fin och stilren som den är, men alltid kul med nya idéer:-)
    Jag och många fler ser framemot din ”Fem en fredag”:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.