Fem en fredag v. 32: Fritt val

En ny fredag, och något sena frågor. Sen och trött torsdagskväll är att skylla på. :)

De som länkade förra veckan var: Debutsky, Corky style, Helen, Sara, Anki, Jenny, Klimakteriehäxan, Paula, Madeleine, Monika, Anette, Hannele, Boklysten, Kina, Lillian, Bokdamen, BP, Mrs Calloway, Ingrid, Gerd, Karoleen, Saija, Inger, Åsa, Susie.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vilken tid skulle du helst vilja vakna varje morgon?
 2. Vad skulle du äta för frukost varje dag om det gick?
 3. Om du enbart fick utföra en träningsform vilken skulle det vara?
 4. Vilken bok skulle du äga om du bara fick äga en?
 5. Om det bara fanns en högtid om året att fira, vilken skulle du välja?

Vilken tid skulle du helst vilja vakna varje morgon?
Om jag fick sova en hel natt utan avbrott skulle jag kunna sova till 8-9. Det skulle vara en perfekt sovmorgon.

Vad skulle du äta för frukost varje dag om det gick?
Jag fuskar lite och säger en god hotellbuffé. Att få komponera ihop en god fralla och äta ihop med en skål yoghurt och pannkakor och nutella vore ju något samtidigt som det finns mycket annat gott att äta.

Om du enbart fick utföra en träningsform vilken skulle det vara?
Att springa, det gör så mycket för min kropp och själ.

Vilken bok skulle du äga om du bara fick äga en?
Det skulle först och främst vara sjukt svårt att välja. Troligtvis någon av Paul Auster.

Om det bara fanns en högtid om året att fira, vilken skulle du välja?
Julen! Inget att tveka över. :)

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Nu blir det frukostbestyr innan Harry ska lämnas på förskolan. Ha det fint!

You may also like

10 kommentarer

 1. Så du gillar att springa! Den enda motionsformen jag aldrig känt någon njutning i. Men du är inte den enda, jag förstår att endorfinerna sprutar efter en löprunda. Att få en hel natts oavbruten sömn är nog varje småbarnsförälders dröm. Tänk om tio år när du får försöka purra upp barnen som gärna ligger o trynar till klockan elva…haha
  Ha en mysig helg och tack för veckans fiffiga frågor

 2. oavbruten nattsömn är en välsignelse. särskilt för den som alltid sovit dåligt. eller har haft någon som väckt en. att springa gillar jag inte, men jag har börjat uppskatta promenader nu när gymet inte har varit lämpligt att besöka. Paul Austers New York – trilogi var jag väldigt förtjust i. julen är trevlig inte tu tal om saken

 3. Ja, att du som småbarnsmamma skulle tycka att det är lyx att kunna sova till 8 eller 9 förstår jag mycket väl. Gissar att du får vänta några år, men sedan så;-)
  Springa har aldrig varit min grej, trots att jag fick ”gå” många löparrundor året om när jag spelade fotboll. Men jag slapp i alla fall springa när det var match, då jag var målvakt;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.