Fem en fredag v. 12: Random Google

Här var det fredag! Igår när jag skulle skriva detta blev kvällen sen när ett av barnen hade svårt att somna. Google fick bli min räddning då jag inte alls tänkt på några frågor den här veckan och den sena timmen gjorde att jag inte hann fundera.

Det gick ju ändå. :)

De som länkade förra veckan var: Monika, BP, Mrs Calloway, Madeleine, Klimakteriehäxan, Kina, Janerik, Susanne, Debutsky, Karoleen, Anette, Ingrid, Susie, Hanna, Nilla, Teskedsgumman, Ejmis, Hannele, corkystyle, Susan, Sara, Violen, Nina

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vilken är den bästa konsert du varit på?
 2. Bäddar du sängen på morgonen?
 3. Vilken årstid är din favorit?
 4. Hur för du anteckningar?
 5. Vad har funnits längst på din nuvarande att göra-lista?

Vilken är den bästa konsert du varit på?
Inte helt lätt att svara på då många har sina speciella egenskaper som gjort dem till bättre än många andra. En intim konsert med Fall Out Boy 2018 var sjukt bra. Första gången jag såg The Naked and Famous 2013 hade jag längtat och det var fantastiskt. Min första konsert någonsin 1998 med Spice Girls var ju då det bästa jag någonsin varit med om.

Bäddar du sängen på morgonen?
Jag bäddar i princip endast sängen om vi ska få folk på besök (eller stänger då bara sovrumsdörren). Kan hända att det blir en bäddning som avslut på städning. Annars får det vara. :)

Vilken årstid är din favorit?
Det brukade vara vintern. Jag älskar snö och ett vitt vinterland, men efter barnen kom har det ändrats till sommaren, främst av praktiska skäl men det är såklart härligt med sol och sommarluft.

Hur för du anteckningar?
På jobbet i Notes eller OneNote, privata anteckningar gör jag oftast i mobilen. Kalasplanerandet skedde enbart där i anteckningsfunktionen.

Vad har funnits längst på din nuvarande att göra-lista?
Rensa och göra om i min garderob. :) :) Näst på tur är gå till optikern.


Nu blir det en förhoppningsvis lugn jobbdag innan jag tar helg.

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

13 kommentarer

 1. Vilken härlig man! Eftersom jag är gift med en 82-årig ”gubbe” så blir jag extra glad att se en gubbe som är så pigg och ungdomlig.
  Det är Rolle också, trots hans prostatacancer och lymfomcancer samt vinglighet efter cellgiftsbehandlingar. Men han ger sig inte utan går långprommisar med vår dagishund och en stav. Sen gör han numera nästan allt här hemma. Däremot skulle han nog aldrig ge sig ut på en ensamsegling, han är alldeles för sällskaplig…
  KRAM-Susie

 2. Vad gäller sängen så är vi helt överens! Så ohygieniskt att bädda säng å¨morgon – tycker jag. Tänker på att kvalstren inte ska få partaja i min säng;-)
  Även på min to do lista står ett besök hos optikern…

 3. Spice girls känner jag i alla fall till, övriga inte., optikerbesök vore bra även för mig, var några år sen sist och mina glasögon är repiga av ovarsam behandling, oops. Trevlig helg till dig och familjen, tack för att du orkar kämpa på med fredagstemat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.