Fem en fredag v. 8: Hipp hurra

Födelsedagen igår kom och gick. En bra dag, enligt mig. Lugn dag på jobbet med många grattis och till och med en present från mina två närmaste kollegor. Sen hem lite tidigare för att göra klart födelsedagstårtan och hämta barnen. Jag ville inte gärna laga mat så det blev pizzamiddag till barnens stora glädje.

Nu ser jag fram emot en ledig fredag utan planer. Och 38 är ingen skillnad än så länge. :)

De som länkade förra veckan var: BP, Mrs Calloway, Madeleine, Janerik, Hanna, Teskedsgumman, Hannele, Debutsky, Nilla, Monika, Boklysten, Anette, Klimakteriehäxan, Susanne, Kina, Tant Augusta, Nina, Jeanette, Anna, Paula, corkystyle, Tony, Karoleen, Susan

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Blir du visare med åren?
  2. Hur firar du din födelsedag?
  3. Vad skulle du önska idag om du blåste ut ljusen på tårtan?
  4. Har du någonsin haft en dålig födelsedag?
  5. Är du bra på presenter till andra?

Blir du visare med åren?
Jo, men något. Jag vet mer än vad jag gjorde för 10 år sen i alla fall.

Hur firar du din födelsedag?
Vanligtvis med familjen. Jag brukar baka en tårta eftersom jag tycker det är roligt.

Vad skulle du önska idag om du blåste ut ljusen på tårtan?
Fred. Jag har allt annat. Just igår glömde jag däremot önska något då Clara var ivrig och ville vara den som blåste ut dem.

Har du någonsin haft en dålig födelsedag?
Absolut, det finns några där jag varit sjuk och det är ju inte så kul när man fyller år.

Är du bra på presenter till andra?
Ibland, om jag har tid att tänka ut något bra. Jag tycker om att hitta något lite mer speciellt, även om det inte alltid blir så.

Ha nu en fin fredag!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

8 kommentarer

  1. Stort GRATTIS i efterskott! Kul att läsa dina svar. Fick tänka efter om jag någonsin varit sjuk på min födelsedag, men jag minns faktiskt inte. Lika bra det kanske;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.