Fem en fredag v. 52: Slutet gott

Eftersom hela julen känns som helg är det konstigt med fredag ”igen”. Men så är det, årets sista fredag dessutom. Och årets sista Fem en fredag. Tack för i år! Frågorna kommer självklart tillbaka nästa år.

Deltagare förra veckan: Madeleine, Paula, Boklysten, Monika, Anette, Klimakteriehäxan, Ingrid, Tanthuset, Mrs Calloway, Hannele, Gerd, Nina, Agneta, Evelina, Susie, Inger, Evelina, Agneta, Susjo, Kina, Tant Augusta, Hanna.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Hur tycker du att året blev?
 2. Gjorde du vad du tänkt under året?
 3. Vad var det sämsta med 2019?
 4. Vad kommer du minnas mest?
 5. Hur avslutar du 2019?

Hur tycker du att året blev?
Mycket bra. Familjen har fått vara nära, och nära och kära har fått vara glada och friska. Hösten har kantats av sjukdom och mycket trötthet för mig, men 2020 blir bättre.

Gjorde du vad du tänkt under året?
Nja. Jag kommer inte ihåg allt jag tänkt göra, men jag trodde nog hösten skulle bli mer produktiv än vad den blev. Det blev en vändning efter sommaren där fokus blev på familj och jobbet, allt annat fick vänta.

Vad var det sämsta med 2019?
Att min energi tog slut.

Vad kommer du minnas mest?
Sommaren på Åland med familjen, Harrys ettårsdag, hans inskolning på förskolan, och så en viss dag i augusti.

Hur avslutar du 2019?
Jag kommer ha en kväll i soffan. Magnus kommer vara iväg på konsert med The Hellacopters med Carro och Mattias, och förhoppningsvis blir det en middag alla fyra innan dess. Jag har inget intresse eller ork för spelningen, därav att jag stannar hemma. Nyår har jag för det mesta känt varit överskattat ändå.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Som sagt, tack för i år! Det är en fröjd att läsa era svar på mina frågor varje vecka. Det är stor del tack vare er att jag fortsätter. Om du endast läser mina fredagsinlägg hoppas jag du får ett riktigt gott nytt år. Annars hörs vi innan det nya året med traditionella nyårsönskningar. :)

You may also like

12 kommentarer

 1. Om inte orken, viljan, intresset finns så är det skönt att bara vara hemma, även om det är nyårsafton. Nån i min bekantskapskrets kallade just den kvällen för amatörernas afton men det syftade nog mest på alkoholintaget :)
  Önskar dig ett gott slut på året och tack för alla dina frågor som jag haft stort nöje att svara på sen jag började blogga

 2. Jättekul att läsa att ditt år har varit bra, förutom energiförlusten på slutet. Men nu har du ju haft drygt en vecka på dig för att ladda upp batterierna. Å laddningen håller förhoppningsvis tills dagarna blir riktigt ljusa igen.
  Åsså vill jag passa på att tacka för att du uppfann ”Fem en fredag”, som ju verkligen ha blivit en succé. Det är ditt tema samt Sannas ”Weekly photo challenge” som slagit rekord under 2019. Så jag hoppas verkligen att du har ork och lust att fortsätta med utmaningen nästa år.

 3. Ja, ibland blir åren inte som man tänkt sig. Vissa saker blir bättre andra sämre och så händer sånt man inte visste kunde hända.
  Men du verkar ha några riktigt bra minnen! Och så hoppas jag att du får tillbaka energin! Vet du, nyår i soffan låter helt ok :-) Det blir nytt år i alla fall. Vi firar med våra kompisar, lagar mat ihop och bara har det trevligt. Inte så komplicerat.
  Ha en skön lördagkväll! Själv ska jag ta och dammsuga…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.