Gott nytt 2020!

Ännu ett år är snart förbi. Jag hänger just nu i min mammas soffa och Harry sover gott trots att det smäller till lite då och då. Magnus är och ser The Hellacopters tillsammans med Carro och Mattias. Tillsammans åt vi alla fyra middag på Indian Garden innan vi gick skilda vägar. Det var inte helt fel. :)

Tänk att vi dessutom lämnar 10-talet bakom oss efter ikväll. De senaste 10 åren har egentligen definierat vem jag är, de flesta av livets stora händelser har hänt under dessa år och därför känns det ibland som att jag hade ett annat liv innan 2009. Jag har bland mycket annat flyttat hemifrån, hittat jobbet jag trivs med, bildat egen familj, och fått uppleva delar av världen jag aldrig trodde jag skulle få. Jag har lärt mig, och viktigast av allt, förstått mer om mig själv efter att jag insåg att jag är introvert.

Det har varit många bra år och ögonblick att se tillbaka på. Jag ser såklart även fram emot 2020 och resten av 20-talet, men inte främst på grund av att det är ett nytt årtionde. Sen i somras väntar nämligen familjen på något alldeles speciellt som är tänkt att komma i mars.

Min enorma trötthet den här hösten, brist på engagemang både här i bloggen och i övriga livet beror helt på den här julkulan för tung för att hänga i granen. Harrys syskon. Vårt andra barn. En lillasyster. Som vi ser fram emot mars! Min ork börjar sakta komma tillbaka även om den inte är riktigt där än. Jag har bra och dåliga dagar. Något jag är tacksam över är att jag i alla fall orkat jobba hela hösten och vara närvarande hemma. Det blir play igen för allt annat senare.

Tack för i år kära läsare, både nya och gamla. Som sagt, bloggen har inte varit sig lik sen i höstas men snart hoppas jag det blir ändring på det. Jag saknar alla ord. Ha en fantastisk kväll, det som är kvar av den, och ta det försiktigt. Vi hörs igen nästa år. :)

You may also like

14 kommentarer

 1. Grattis! Kommer ihåg den där tröttheten och att den var jobbig för att det knappt kändes som att det hjälpte med sömn. Men vad mysigt med bäbis!

  1. Nej precis, och här har den främst berott på lågt blodvärde/järnbrist och då spelar det ingen roll hur mycket jag sover. :/ Jättemysigt! :)

 2. Vilket fantastiskt fint inlägg! Jag blir glad i hela kroppen och önskar dig och din familj all lycka till. GOTT NYTT ÅR!!!

 3. Grattis!
  Ha en god start och fortsättning både på år 2020 och 2020-talet!
  Ser fram mot fler Fem en fredag så jag hoppas du orkar fortsätta.

 4. Vilket fint decennium du har haft, och att börja en ny 10-årsperiod med en lillasyster till Harry är ju fantastiskt! Stort GRATTIS! Så kul med ”en av varje” om jag får säga så;-)

  Önskar dig en riktigt god fortsättning av 2020, där du har så mycket att se framemot!

  PS. Tusen tack för att du håller i ”Fem en fredag”, och jag hoppas att du vill fortsätta även 2020:-) DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.