Fem en fredag v. 2: Mätbart

Hur går det för dig, såhär inne på andra veckan av året? Lite segt? Jag brukar känna att först efter januari, kanske februari, är året verkligen igång. Det är startsträcka nu. Och fredag, det är tryggt att veta att veckorna går lika fort som alltid oavsett vilken tid på året det är.

De som länkade förra veckan var: Teskedsgumman, Monika, BP, Janerik, Hannele, Mrs Calloway, Anette, Karoleen, Susie, Madeleine, Bokdamen, Susanne, Paula, Kina, Klimakteriehäxan, Debutsky, Gerd, Ejmis, Sandra, Petra

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Hur har du varit snabb i veckan?
  2. Hur har du varit energisk i veckan?
  3. Hur har du varit effektiv i veckan?
  4. Hur har du varit kort i veckan?
  5. Hur har du varit ditt bästa i veckan?


Hur har du varit snabb i veckan?

Att laga mat går alltid snabbt när barnen är trött och hungriga efter förskolan. Det är ett som är säkert.

Hur har du varit energisk i veckan?

Jag har fått till ett yogapass varje dag, det är en stark början till att få in mer fysisk aktivitet som varit lite sisådär de senaste par månaderna.

Hur har du varit effektiv i veckan?

Jag har försökt planera morgnarna så gott det går i förväg och multitaskat. Morgontrötta barn har gjort att tiden för att få morgonens bestyr gjorda kortats ner lite grann. Det är såna här dagar jag uppskattar att jobba hemifrån för då behöver jag inte lägga någon tid på mig förrän jag är hemma igen.

Hur har du varit kort i veckan?

Varje gång jag inte nått upp till överskåpen i köket. Jag försöker verkligen göra mig längre men måste alltid inse att jag behöver ta en stol till hjälp.

Hur har du varit ditt bästa i veckan?
Jag har i alla fall försökt se över mitt mående och få till sömnen, men tycker det är svårt att lägga mig i tid. Särskilt när barnen somnar lite senare. Att jag börjat yoga är i alla fall det bästa jag gjort i veckan för min hjärna.

Ha nu en jättefin fredag!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

7 kommentarer

  1. Att få till dagliga yogapass med två småbarn är alltid en bra början. Bra jobbat där! Håller tummarna att energin håller i sig även framöver.

  2. jag minns också morgnar och kvällar med två små hungriga guldklimpar till barn. och jag minns den jättesnöiga vintern när båda var blöjbarn och en skulle baxa vagnen över snödrivorna som den kommunala snöröjningen hävt upp på trottoaren som vi skottat. men småbarnsåren går fort och sedan sitter en där och saknar dem. himla bra att du kommit igång med yoga.

  3. Tycker du fixar livet med två småbarn väldigt bra, och du vet att det är några få år i livet när det kör ihop sig, och då är det bara att njuta av småbarnsåren och invänta andra tider

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.