Fem en fredag v. 3: Målbild

Förra helgen blev inte som tänkt. Positiva test resulterade i en veckas karantän hela familjen tillsammans – och vilken vecka det varit. Enligt de nya rekommendationerna tog karantänen plötsligt slut i går torsdag, men vi tar det lugnt någon dag till. Jag har fortsatt jobba jag som kan hemifrån, inte helt friktionsfritt med två små där den yngsta är väldigt mammig just nu. Men det har gått, även om det känts lite fängslande att inte fritt kunna gå överallt. Hoppas du har haft en roligare vecka!

De som länkade förra veckan var: Teskedsgumman, Monika, BP, Janerik, Hannele, Mrs Calloway, Anette, Karoleen, Susie, Madeleine, Bokdamen, Susanne, Paula, Kina, Klimakteriehäxan, Ejmis, Sandra, Michaela, Ingrid, Tant Augusta

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad gick du i mål med senast?
 2. Vad blir du inte klar med?
 3. Hur skulle du vilja göra om hemma?
 4. Vad siktar du på i helgen?
 5. Vad är något du vill göra i år?


Vad gick du i mål med senast?

Att skriva klart dessa frågor. Det har känts som en annan dag det mesta av veckan.

Vad blir du inte klar med?

Alla dessa sjukdomar, det är det ena efter det andra. Jag kan bara hålla tummarna för en längre period av att vara frisk börjar efter att vi kommer ur vår karantän imorgon.

Hur skulle du vilja göra om hemma?

Fixa lite förvaring, få upp några bilder, och köpa några lampor. Det finns plats för förbättring lite överallt.

Vad siktar du på i helgen?

Att få gå ut, och känna mig fri :) :) Inte så mycket egentligen kanske, men mer än vad jag kunnat göra den här veckan.

Vad är något du vill göra i år?
Springa långt. Jag längtar till rundorna i vårsolen när värmen precis börjat leta sig fram från vintern.

Hoppas du får en riktigt bra helg!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

10 kommentarer

 1. Ja, håller med, kan man inte få ett lite andrum från sjukdom och vabb snarast. krya på dig /er och hoppas du får en fin helg :)

 2. Stackars dig! Det är visserligen ingen tröst, men du är inte ensam om att sitta i karantän. Snart känner vi alla någon som känner någon som… har eller har haft Covid.
  Du verkar ha haft en mild variant och det är jag tacksam för.
  Fantastiskt att du orkade lägga upp temat idag. Tusen tack! Håller tummarna att sjukdomstrenden vänder snart hos dig och din familj och önskar dig en helg i frihet:-)

 3. ibland kan det verka oändligt det där när sjukdomarna avlöser varandra. men så kan det ju vara på vårvintern och nu har ju covid 19 spätt på. men det går över. alla längtar efter att kunna gå ut och träffa folk igen och att kunna gå på olika evenemang som inte har varit möjligt på ett par år. tack för att du står ut med att göra fredagsfrågorna!

 4. Det låter så härligt att springa långt och är något jag önskar att jag skulle kunna göra men det är så svårt att börja och hålla i så att jag nån gång kan springa långt. Kanske ska jag sätta upp det som ett mål i år… får fundera på det.

 5. Usch för alla pandemier och influensor och annat…en ond cirkel är vad det är. Inatt blev en i min familj dålig, hon har nu testat sig och var negativ. Men är det det bästa? Kanske lika bra att få det avklarat…själv har jag hittills klarat mig men börjar tro att vi alla måste igenom detta innan vi går vidare friskare… Krya på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.