Fem en fredag v. 4: Hälsostatus II

Sista fredagen i januari. Otroligt att det redan är februari. Mycket börjar kännas ljusare, och nu kommer året igång ordentligt. Jag har skrivit någon gång tidigare att januari alltid känns som en (ibland trög) uppstart på året, efter det är året igång. Hoppas veckan har varit bra för dig, jag har varit glad över att känna mig frisk igen. Hurra!

Jag är lite efter i mejlen och vet att jag har ett par från er som väntar. I helgen ska jag försöka ta tag i det och annat jag inte gjort på länge.

De som länkade förra veckan var: Teskedsgumman, Monika, BP, Janerik, Hannele, Mrs Calloway, Anette, Karoleen, Susie, Bokdamen, Susanne, Paula, Kina, Klimakteriehäxan, Ejmis, Michaela, Tant Augusta, Debutsky, Robert, Helen, Gerd, Evelina, Emilie.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad är det bästa du har gjort för dig själv de senaste dagarna?
  2. Vad ska du försöka ta dig an under kommande dagar?
  3. Vad blommar i dig?
  4. Vad har du dagdrömt om på sistone?
  5. Vad får du näring från?

Vad är det bästa du har gjort för dig själv de senaste dagarna?
Jag gick upp tidigt tidigare i veckan och gick till gymmet och sprang några kilometer. Efter veckor av förkylningar behöver kroppen komma igång.

Vad ska du försöka ta dig an under kommande dagar?
Hemmet och en storstädning. Tråkigt, men som sagt, sjukdom och en vecka i karaktär har satt sina dammiga spår.

Vad blommar i dig?
Jag har svårt att komma på något. Just nu skulle det vara känslan av att det blir ljusare och snart kommer våren, trots att vi har både februari och mars före som alltid kommer med några stunder av vinter.

Vad har du dagdrömt om på sistone?
Att få komma bort. I morgon skulle vi egentligen åkt till solen en vecka, men vi bokade av det innan jul med tanke på smittspridningen. Det hade nog gjort gott, men det kommer förhoppningsvis fler tillfällen.

Vad får du näring från?
Just nu några timmars sömn och minst 10 000 steg om dagen. Rätt fattigt just nu, men på bättringsvägen.

Ha nu en fin fredag och helg!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

6 kommentarer

  1. Det verkar som om du kommit igång riktigt bra efter alla sjukdomar och karantänen.
    10 000 steg om dagen är ju lika med cirka fem kilometer, vilket ju är riktigt bra, speciellt om du jobbar hemifrån. Är man på jobbet går man ju ofta mera än vad man gör hemma.

  2. Så skönt att du kommit dig till gymmet, tyvärr brukar en förkylning ta en hel del av både flås och styrka men det brukar gå hyfsat snabbt att komma tillbaka. Ha en skön helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.