Fem en fredag – 2 sept

Jag minns, för en sisådär 10 år sen när jag bloggade på engelska, en webbsida (det hette inte ens blogg då) som varje vecka publicerade fem frågor med ett tema där den enkla poängen var att man svarade på frågorna i sin egen då blogg och lämnade en kommentar så andra kunde kika in och läsa hos en. Eftersom jag älskar frågor och fredagar vill jag köra lite i samma spår. Här kommer alltså de första fem frågorna, Fem en fredag, med passande temat första gången.

Du deltar genom att svara på frågorna så som du vill i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg) och länkar hit. Posta även dina svar som en kommentar här, eller länka bara till ditt inlägg som andra då kan hitta.

1) När kysste du någon för första gången?
2) Vilket var ditt första jobb? (alternativt sommarjobb, prao, praktik)
3) När var första gången du åkte utomlands?
4) Vilken var den första filmen du såg på bio?
5) Hur gammal var du när du först började surfa på internet?

Klart ni ska få veta lite om mig också:
1) Det var på dagis, för att gå way back. Vi hade en pussklubb under ett bord där vi träffades några stycken ett par gånger i veckan. Jösses. På den tiden det hette långtradarkyss.
2) Det var i en tobak ett halvår medan jag pluggade på universitetet. Väldigt kul erfarenhet och stammisar man träffade.
3) Om Finland räknas så var jag runt 12 år. Utöver det var det år 2009 när jag åkte till Lanzarote.
4) Jag tror det var Djungelboken eller Lejonkungen i början på 90-talet.
5) Det var kanske i trean på lågstadiet och skolan fick internet. Minns att datorn i biblioteket använde Netscape som webbläsare (finns det ens längre?).

Ha en härlig fredag nu!

You may also like

7 kommentarer

 1. min blogg är privat men mina svar:

  1) i sexan med min första crush. Blev tyvärr ingenting med det sen :(
  2) Jag sommarjobbade med trädgårdsskötsel genom där jag bodde, det var lagom slött!
  3) Oj, jag var väldigt liten och måste ha varit kanarieöarna med min familj.
  4) Den här kan jag inte minnas alls :(
  5) Tror det var i mellanstadiet någon gång och mina föräldrar köpte en dator.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.