God jul!

Klapparna är inslagna, barnen sover och det är uppesittarkväll. Vi sitter framför tv:n och hoppas på en vinst på Bingolotto. Ingenting hittills. Tänk att julafton bara är timmar borta. Jag insåg att jag ser så mycket fram emot att se Harrys min imorgon bitti när han inser att det ligger paket under granen. Det har hänt mycket på ett år, förra julen var han inte jätteintresserad av paket. Nu för tiden går det inte ens att bära på en kartong utan att han tror att det är ett paket. Till honom dessutom.

Det är en annorlunda jul i år, troligtvis för de flesta av oss, och jag hoppas din jul blir fin vad du än gör! Ta vara på dagarna, särskilt om du är tillsammans med nära och kära. Uppskatta och ta hand om dem. Om du sitter ensam hoppas jag du ändå har värme i hjärtat.

För den som inte är helt offline dessa dagar kommer Fem en fredag som vanligt på fredag. Till dess, ha en fortsatt trevlig kväll och strålande julafton imorgon! GOD JUL ❤️

You may also like

8 kommentarer

  1. God jul till dig och familjen! Ser fram mot denna fredag, precis som alla fredagar. Fem en fredag har blivit en del, en viktig del, av mitt liv.

  2. Önskar dig och din familj också en riktigt God Jul!

    PS. Har sett många julgranar på olika bloggar, och jag måste säga att din är den finaste. Med bredmarginal dessutom:-) DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.