Trötta dagar

Det har stått still några dagar, men det kan vi väl gå vidare från? Ibland räcker inte energin till att tänka på ord. Jag har varit på en intensiv två dagars-kurs där jag matats med massa information, något som inte var planerat, och i mitt huvud är det då en rejäl omställning – jag behöver framförhållning, även om jag gärna säger att jag är spontan så gäller det spontanitet som är planerad (haha) och där jag har förutsättningarna redan från början. Det är mitt kontrollbehov och introverta sida som talar. Innan dess har det varit annat privat som gruvat i hjärta och hjärna.

Kursen gick i alla fall hur bra som helst förutom att jag kom tillbaka, med ett huvud full av information att processa, till en full inkorg att beta av. Jag har därför varit lätt trött den här veckan och ägnat kvällarna i soffan med att titta på Svensson, Svensson. Det är ett under att jag inte blev brevbärare så mycket som jag älskar post. Kanske lite tur ändå, annars skulle jag väl vara en riktig Gustav Svensson om en sisådär tjugo år.

Och igår vaknade jag till regn. Det gör det inte lätt att gå upp då. Men snart är det helg och vila. Och fler tv-serier. Och fler ord.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.