Efter hippa blir det fest

Jag har aldrig varit med om en möhippa. Och nu har jag plötsligt varit med och arrangerat en. Eller ja, the bride to be är ju redan fru, så det blev inte riktigt en möhippa men något liknande i alla fall. Det hände i söndags efter en vecka full av jobb och saker att bocka av min långa lista. Tur att jag tog ledigt i måndags för att pusta ut lite.

Jag och tre andra tjejer åkte i alla fall ut till min kompis för att överraska henne. Hennes man var med på noterna så för henne började det som en vanlig avslappnad söndag. Lite sovmorgon och extra lång frukost bara så hon inte skulle vilja ha lunch tidigt… Vi knackade på deras dörr och härligheterna kunde börja! Vi gjorde en brunch med bara gott som våfflor, lite för mycket frukt, cheesecake och så klart en hel del bubbel! Vi hade det jättekul och tror hon blev väldigt glad och överraskad.

Och vet ni? I morgon är det dags för bröllopsfesten. Jag flexade ut från jobbet tidigt i eftermiddags för att vara med och hjälpa till med förberedelserna. Det blev så himla fint. Nu har jag precis strykt klänning som jag till slut valt (blev lite svårt när jag beställde fyra olika och alla satt bra…) och läst igenom mitt tal.

Nu hoppas jag bara på sol och sen är det party hela dagen imorgon!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.