Dalarö och grillat

Ännu en solig helg till ända. Det var riktigt skönt inatt när jag vaknade och hörde regnet och åskan. Luften var klart lättare. Mysfaktorn gör åska och regn till mitt favoritväder, särskilt att lyssna på med dess lugnande verkan. Jag hoppas verkligen det kommer fler nätter som inatt.

Innan regnet var det däremot sol och i lördags gav vi oss ut på en liten utflykt till Huddinge för att hjälpa en vän med att lägga i hans båt ute på Dalarö. Vi hämtade därför släpet med båten och begav oss vidare.

Harry passade på att fylla vattnet med mer sten medan de äldre grabbarna jobbade.

Clara hängde i vassen och jag såg till att Harry inte slängde sig i plurret.

När det hela var klart bjöds det på grillat och poolbad som tack för hjälpen. En sån härlig dag!

Nu ska det vara några dagar med regn, men det gör ingenting. Det är snarare skönt med lite paus från solen och så får det gröna lite välbehövligt vatten. Det är för övrigt sista veckan innan Magnus går på semester. Tjiho!

Hur var din helg?

You may also like

6 kommentarer

  1. Temperaturen sjönk med tio grader på bara några timmar igår då åskan och regnet kom. Nu är det perfekt, 21 grader och ganska soligt. Nästa gång kanske ni får följa med på en båttur?

  2. Älskar också åskväder, men som mig igenom det vi fick klockan fyra i natt. Det var grannen som berättade – ooops! Inget fel på min sömn med andra ord. För mig får det gärna regna, bara det gör det under nätterna;-)
    Härliga bilder från Dalarö, så somrigt och fint. Å Clara verkar vara ett mönsterbarn och helt nöjd med tillvaron:-)
    Jättefina selfies på dig och Magnus:-)

  3. Vilka härliga sommarbilder! Jag kan relatera till det du skriver om att ha åska och regn som favoritväder, älskar också mysigheten i väderleken. Särskilt efter ett par soldagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.