Nittionio saker att göra men energin är noll

M har en kompis över och spelar i denna stund tv-spel (det låter som att jag befinner mig i en hockeyarena just nu) så jag passade på att ta en springtur tidigare. Det blev 6,6 tunga kilometer, min kropp och humör denna vecka har inte varit bra vilket jag nämnde lite i mitt tidigare inlägg. Har skjutit upp träning och tränat mindre än vad jag velat, varit seg på jobbet och inte tagit tag i saker privat. Vet inte riktigt vad det är, men det är väl så det är ibland, man har off-veckor. Skönt därför att det är fredag imorgon.

Tidigare idag började jag knåpa på en slags önskelista. Saker jag vill få fixade men som aldrig blir av. Kanske att jag hinner bocka av en del under nästa vecka och därmed stilla lilla kaoset inombords.

♥ Jag behöver klippa mig. OCH färga håret. Men ska jag låta luggen växa ut helt eller inse någon gång att jag passar bättre med den kort?
♥ Ta tag i garderoben, rensa och prydligt sortera allt. Men hur? Tunt långärmat för sig, tjockt långärmat, linnen, kjolar, mjukiskläder, the list goes on men hyllplanen tar slut.
♥ Organisera alla viktiga papper man aldrig läser och hitta en bra plats för dem.
♥ Fixa lilla rummet så att det faktiskt blir mer av ett kontor/gästrum där man kan ha alla dessa viktiga papper man aldrig läser.
♥ Skicka in bilder för framkallning och sätta upp på väggar.
♥ Läsa de där böckerna som ligger på en hög, några påbörjade.
♥ Bokhylla. Vi behöver en bokhylla. Och större matbord där jag kan duka upp ordentligt.

Några av dessa punkter går väl att hinna med under en veckas ledighet och samtidigt ladda batterierna?… :)

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.