Regn och youtube

När jag först vaknade imorse somnade jag gladeligen om igen när jag märkte att det regnade. Snark, det var den soliga våren jag längtade efter. Men regn är ju mysigt så nu sitter jag på min vanliga helgplats vid fönstret och käkar frukost och tittar på Youtubers. Som kära Sofia (littleboxes.se) som inte vloggar särskilt ofta men när hon väl gör det känns det jättemysigt att få en inblick i vad hon och hennes man gör. Att jag ”känt” Sofia i hur många år som helst sen begynnelsen av våra olika bloggar (vi båda har haft några stycken) gör det extra kul att få lite uppdateringar.

Jag vill också vlogga! M, har du något emot att jag filmar fler av dina hockeydanser och lägger upp inför ett tja, 20-tals personer? Kanske blir det fler nyfikna som läser mina tråkiga dagar och så vill någon chipstillverkare plötsligt att jag ska provsmaka deras nya chips. Ge mig chips! Tack.

Vet inte vad som händer idag i detta ösregn. Vi var till IKEA igår och köpte balkongmöbler. Såklart det regnar hela helgen då! Så nu står de där också och väntar på sol precis som jag. Åh, en annan jag följer på Youtube, Johan Matgeek Hedberg (matgeek.se), var där och lagade mat men jag vågade inte gå fram. Jag stod på avstånd och lyssnade lite, som på internet fast på riktigt! Haha ha ha.. Host.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.