Helg!

Det är fredag, solen skiner och jag har för en stund sen kommit hem från jobbet. M har tagit sig en liten eftermiddagslur (att gå upp halv 2 på nätterna gör väl en lite tröttare än vanligt..) så jag sitter här i köket och andas ut. Ännu en vecka gjord. Lite bättre mående om än fortfarande rätt så orkeslös. Lite som en zombie skulle jag kunna beskriva det, jag vaknar, gör i ordning mig, jobbar alla mina timmar och kommer sen hem för lite knapp återhämtning för att sen sova och göra precis samma sak. Om och om igen.

Igår ”tvingade” jag mig själv ut för en middag med några kollegor efter jobbet, vilket var hur mysigt som helst. Jag är glad att jag sa ja även om jag kom hem hungrigare än innan. Vi var på Público, en restaurang här i stan, och maten var verkligen hur god som helst men den försvann efter ett par tuggor – hade behövt beställa flera av deras rätter för att få magen fylld. Det var hur som en trevlig kväll.

Nu väntar en helg med förhoppningsvis mycket sol. Vi har fortfarande inte fått tag i några balkongmöbler så ett IKEA-besök är min förhoppning, vilket det varit några helger nu. Får se hur humöret är imorgon efter en sovmorgon. Eller ja, sovmorgon och sovmorgon, det blir rätt tidigt och piggt på helgerna…

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.