Tapas och vänner

Jag gick runt igår och tyckte av någon anledning att det var lördag hela dagen. Kanske berodde det på att jag hade en middagsdejt i torsdags och tyckte det avrundade veckan. En middag som var så kul – jag hängde med Sofia som jag inte har träffat sen innan jag blev gravid. Vi har inte känt varandra så länge innan det heller och därför inte träffats så många gånger innan min graviditet men ändå så känns det som att ingen tid gått. Sånt är så skönt när det bara klickar.

Vi möttes upp i Mall of Scandinavia och käkade tapas. Så gott! Tapas var längesen jag åt. Någon annan som älskar potatis i tapasform med massa sås?

Harry hade inte somnat när jag sen åkte hem och han gjorde det heller inte förrän vid halv tio. Som plåster på såren sov han däremot ända till strax efter åtta igår – hurra för sovmorgon! När han sen vaknat och vi gjort i ordning oss åkte vi till en annan kompis jag inte träffat på evigheter. Hon har en son som precis fyllt 1 år så det blev ett par fartfyllda timmar hemma hos dem. Även Harrys farmor fick ett fikabesök av oss innan det var dags att åka hem.

Vet inte vad för spänningar som sen släppte, för jag hade huvudvärk resten av eftermiddagen och kvällen. Det blev därför en lugn fredagskväll med hemmagjord pizza till middag. Väldigt efterlängtad!

Idag väntar hockey på Hovet med ett par kompisar. Vad gör du idag?

You may also like

29 kommentarer

 1. i löve tapas! potatis tapas som är tillagade på rätt sätt är ju gudomliga, nu blev jag också sugen på tapas så det kanske får bli dagens projekt.
  hoppas huvudvärken gått över. önskar dig en fin kväll och håller tummarna för hockeyn

 2. Jag älskar tapas men det var allt för många år sen jag åt det.Vad trevligt att du kunde gå ut och äta tillsammans med en vän.

 3. Vad kul med sådana träffar! Jag var och tränade imorse och sedan var det en del hushållsarbete men nu ska jag njuta av resten av dagen 😊

 4. Så skönt när man träffar nya vänner och det klickar direkt!Skönt med sovmorgon men mindre trevligt med huvudvärken. Hoppas ni får det fint på hockeyn.

 5. Idag har jag haft en spännande dag och nu övernattar jag på hotell i Kalmar. Vad jag gjort i Kalmar kan man läsa på min blogg.

  Jag tycker mycket om tapas och har några favvoställen. Men just i Mall of Scandinavia har jag inte ätit tapas. Var förresten länge sedan jag var där.

  Ha en fortsatt bra lördagskväll!

 6. Så gott med tapas ! Nu blev man ju hungrig :D ! Vi har varit hos svärföräldrarna hela dagen ;) har äntligen fixat sänggaveln nu så imorgon ska den hem :D

 7. Så dumt när man tror att det är en annan dag än var det egentligen är.
  Jag var sjuk måndag och tisdag, onsdag och torsdag var vi lediga från skolan så när vi hade lektion igår så kändes det som måndag. Så när vi slutade och klasskamraterna önskade trevlig helg blev jag först förvånad.. hehe. Innan jag fattade vilken dag det egentligen var.

 8. Men vad härligt! här hemma har lördagen varit lugn. Sonen är hos sin pappa och pojkvännen har dragit iväg på svensexa. Jag har varit med svärmor näst intill hela dagen. Så mysigt!

  Nu sitter jag i soffan, har tänt ljus och kollar på Greys anatomi. En favoritserie!

  Hoppas du får en fin kväll.
  Kram! <3

 9. Men åh så gott med tapas! Kan säga att potatis med mycket sås är gott i de flesta varianter man kan komma på!😊 Så härligt att träffa en sån vän som det bara klickar med! Då kan det kännas som man har känt varandra längre än vad man har gjort!😊

 10. Så gott med tapas och mysigt med alla smårätter. Härligt att ha en vän som man klickade med direkt. Hoppas ni får många fina år tillsammans.

 11. Gud så hungrig man blev igenom att kolla på maten på bilden! Har redan ätit och skall försöka trappa ner. Blev genast hungrig utav att se maten på bilden.

 12. Jag gick också runt och trodde att det var lördag igår!! Idag trodde både jag och min svärmor att det var söndag.. Haha. Kanske bidrar krocken mellan väder och årstid också till förvirring gällande dagar? ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.