Fem en fredag v. 36: Veckofrågor

Och tystnaden här inne fortsätter. Och sjukstugan här hemma likaså. Känns som om det bara går runt, runt. Clara fick ju gå tillbaka till förskolan i torsdag efter en vecka sjuk (och samma dag fick vi hämta hem en snorig Harry) – sen var det dags igen i tisdags för Clara som hostade så pass att förskolan ringde. Min förkylning bröt också ut med ordentlig hosta så de senaste dagarna har vi tävlat i vem som hostar mest och har högst feber. Jättekul.

Håll gärna tummarna för att alla blir friska till nästa torsdag då vi åker på långhelg till Åland. Vågar ju inte direkt släppa iväg barnen till förskolan om de blir friska i helgen, av rädsla för att de ska hinna bli sjuka igen tills vi ska åka. Suck. Får se hur många gånger de kan vara sjuka på en höst.

Idag blir det back to basics frågor. Jag har inte direkt haft orken att klura den här veckan, tyvärr.

De som länkade förra veckan var: Klimakteriehäxan, Madeleine, Mrs Calloway, BP, Monika, Bokdamen, Janerik, Teskedsgumman, Hannele, Susie, Robert, Susanne, Gerd, Petra, Paula, Debutsky, Michaela, Ejmis, Tony, Karoleen, Ingrid, Kamilla.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad har du gjort mest i veckan?
 2. Vad har du inte gjort som du skulle ha gjort?
 3. Vad har du tittat på i veckan?
 4. Hur har du sovit?
 5. Vad ser du fram emot med helgen?

Vad har du gjort mest i veckan?
Hostat, snorat och suttit i soffan. Samtidigt som jag försökt jobba på.

Vad har du inte gjort som du skulle ha gjort?
Skulle väl egentligen varit att sova/vila mer, men funkar inte riktigt med barnen hemma. Eller när jag jobbar fast jag borde sjukskriva mig. Ah, men allt som hamnar på hög genom en vecka borta är jobbigare.

Vad har du tittat på i veckan?
Massvis med avsnitt av Netflix Jurassic World – Kritalägret. Animerad serie som Harry tycker om och kan titta på om och om igen. Till min glädje.

Hur har du sovit?
Jag har sovit bättre förr. Lite feberfrossa och sjuka barn som vaknar drar liksom ner sömnbetyget.

Vad ser du fram emot med helgen?
Att förhoppningsvis bli piggare och få vila.

Hoppas du får en fin helg!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

8 kommentarer

 1. Åh, vad jag lider med dig när jag läser om era förkylningar som går runt och allt vabbande/vobbande. Jag vet att det känns långt bort men det vänder när de börjar skolan så det kommer inte att hålla på för evigt även om det känns så nu. Kämpa!

 2. det där känner en ju igen! det går runt, runt i familjen och en ser inte slutet på eländet. men det kommer. och sedan har en glömt bort hela cirkusen. hoppas att ni kommer iväg till Åland!

 3. Stackars dig! Tycker synd om dig och barnen. Märkligt nog så har Madeleine också drabbats av en långvarig förkylning. Det verkar gå just nu. Hoppas dock att du snart är frisk igen, åtminstone till nästa helgens minisemester till Åland. Håller tummarna.
  Jättekul att du ändå orkade lägga upp ”Fem en fredag”. Det temat är ju beroendeframkallande:-)

 4. Urk så trist efter den fina sommaren! Det blir en rundgång utan ände,,,,
  Jag har två småttingar, barnbarnsbarnen som bägge blir ett år i oktober o nu ska skolas in på ”dagis” (ja jag är gammal, hihi) Undrar hur det går med härjande förkylningar, kanske inte bästa tidpunkten men det är ju inget man direkt väljer när barnen ska födas! Krya på er allihop, tack för att du orkar med temafrågorna ändå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.