Regn och körsbärsträd

När M gått och lagt sig på kvällarna (han har riktigt udda nattider på jobbet just nu så det blir tidiga kvällar för honom) blir det alldeles tyst. Fridfullt, ibland tråkigt. Mysigt, ibland ensamt. Nån gång har jag till och med gått och lagt mig tidigare, men oftast har det berott på min konstanta trötthet just nu.

Ikväll sitter jag uppe och lyssnar på regnet som bestämde sig för att komma efter att jag varit ute och sprungit en runda. Sicken tur jag hade då. Och vad glad jag är för att jag tog mig ut, även om mina lungor nästan dör varje gång. Jag går fortfarande med konstant nästäppa/förkylning som hållit i sig sen vi kom hem från New York och jag misstänker pollen. Jag som inte brukar reagera såhär. Ska testa nässpray några dagar nu och se om det släpper, annars blir det läkarbesök. Och springturer inomhus. Yay.

Häromdagen blev det lunchpromenad med några kollegor. Bra att jobba nära Kungsträdgården så man kan få den där traditionella bilden innan körsbärsträden tappar sina blad.

Härligt med våren nu, skriver jag medan regnet smattrar mot fönstret…

I helgen blir det bokrecension, födelsedagsfirande och kanske, kanske balkongfix. Hurra för fredag imorgon!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.