Början på en bra vecka

Måndag och en vecka full av nya möjligheter, som man brukar säga. Mina veckor brukar ju däremot vara rätt så tomma för att sen ”ta igen det” på helgerna. Det är i alla fall så det sett ut den senaste tiden. Passar ju bra för mig att ha fem dagar ”återhämtning” efter massa aktiviteter… :) efter helgen som kommer har vi inget planerat på länge i alla fall.

Från att till en början bara ha flygdagen inplanerad i lördags blev det en del annat också. Min kompis K kom förbi i fredags med sin dotter och tillsammans käkade vi lunch och tog en promenad. Kul att umgås lite med folk som själv har barn och snacka om livet. Gårdagen rullade sen på i snabb takt. Vi fick besök av en gammal kompis till Magnus och hennes kille för en fika. De hade dessutom inte träffat Harry innan. När de sagt hejdå tog vi en snabbpromenad innan en tidig middag hos svärmor.

Just nu är det häng i soffan medan höstrusket är på ingång. Harry sover en stund och jag halvtittar på Maria Wern med te i favoritmuggen. Det är en bra mugg en måndagsmorgon för att få lite pepp inför resten av veckan.

Hur startar du dagen? Hoppas den blir fin så hörs vi imorgon. Då är det tisdag och ett nytt inlägg om introversion!

You may also like

29 kommentarer

 1. Jag har en väl så planerad tid framför mig, de närmaste veckorna. Laddar lite nu med egentid tillsammans med katterna, kaffe i sängen och en ljudbok.
  Ska bli spännande att läsa dina inlägg om introversion. Eftersom jag är introvert själv har jag naturligtvis läst en hel del i ämnet, men personliga reflexioner från någons liv är alltid spännande och givande att ta del av.
  Hoppas du får en fin måndag!

  1. Vad mysigt. :) och kul att höra att du tycker det, jag hoppas i alla fall att det blir en givande läsning.
   Tack detsamma!

 2. Det är lite så för mig också, inte vart så mycket på vardagarna men på helgerna den senaste tiden och tiden framöver så kommer det vara fullspäckad. Men så är jag arbetssökande också.. eller iallafall en veckan till, sen börjar jag plugga och då blir dagarna fulla.

 3. Älskar verkligen muggen!Härligt med sällskap du trivs med. Alltid roligt när man har liknande livs situationer😊

 4. Låter som en perfekt helg. Mysigt att bara umgås lite så där lagom med folk 😀
  Jag ser väldigt mycket fram emot morgondagens inlägg 👍🌸/Jenny

 5. Härligt det låter! Jag startade dagen med en mysig kaffestund innan jag skuttade iväg till jobbet. Och nu när jag tittar ut genom fönstret så regnar det. Höstmys på ingång! :-)

 6. Det låter som en jättetrevlig helg, men jag tycker också att det är skönt att inte att ha något planerat :) Den där muggen gillar jag skarpt! :D

 7. Men du, vilken hrlig mugg, gillar skarpt! perfa att ha pa jobbet, vart hittade du den? :)

 8. Mitt liv ser lite likadant ut just nu. Lugn och ro på vardagarna och ibland lite mer fläng på helgerna. Men det är skönt. Snart drar ju den riktiga vardagen igång för mig :)

 9. Idag var det dags att komma tillbaka till jobbet efter 5 veckor ledighet. Dagen starta tidigt med dagskift :) Blev en bra dag att starta med vilket var toppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.