På sistone i bilder

Sol byttes ut mot regn, mycket regn, lagom till efter att jag i helgen tog fram alla dynor till utemöblerna på balkongen. Typiskt. Men nu är det gjort och det är bara att vänta på solen igen. Jag ser fram emot att kunna sitta ute i värmen och jobba.

Jag tittar igenom mina bilder för att komma ihåg vad som har hänt på sistone. Det är till 90% på barnen, övriga 10% är en blandning av recept, bilder barnen tagit, några försök till selfies att använda på bloggen/min nya hemsida, tidningsurklipp och mat. Väldigt spretigt helt enkelt.

För ett par veckor sen var vi ju i alla fall på Kolmården. Det var kanonfint väder och barnen trivdes.

Sen har vi faktiskt varit och tittat på ett hus. Det var fantastiskt och vi hade kunnat bo där, men vi har kommit fram till att vi inte ska börja med äganderätt och så rusade det såklart i pris.

Jag har varit på kontoret och älskar denna skylt en tidigare kollega har satt upp på toaletterna, på förekommen anledning. Den får mig att sakna henne varje gång.

Vi har hängt i parken. Den här draken var jag med och målade några gånger som barn. Nu har jag egna barn – en sån konstig känsla att jag själv varit och lekt där som dem gör nu.

Jag har duschat med Clara i badrummet. Fantastiskt vad barn kan stöka till på fem minuter.

Jag skulle ta bild med Clara men hon hoppade ur bild precis när den togs.

Vi (jag) har ätit korv med bröd. Så himla gott.

Och så har jag sprungit en morgonrunda. Det blir inte så ofta då jag har lite problem med en fotled, längtar massor till att den är helt bra igen. Tills dess vill jag inte överbelasta den i onödan.

Det var min senaste tid genom bilder. :)

You may also like

5 kommentarer

  1. På sistone var riktigt kul hos dig, och innehöll de mesta. Bra gjort där! Din selfie var kanoooon, och så förstår jag din känsla när du såg draken i parken som du varit med och målat och nu är det Clara om använder den. Rätt coolt om du frågar mig;-)
    Badrummet – ja, jag skulle bli galen. Men du är nog luttrad och har vant dig – antar jag;-)

  2. Det er så trivelig når du deler andre innlegg enn bare fredagsspørsmålene. Så stor som Clara har blitt!

  3. Du är så fin på bilden. Häftigt att två generationer lekt på samma lekplats, förstår känslan av nostalgi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.