Fem en fredag v. 21: Prestation

Varje vecka får jag lite prestationsångest och förväntar mig att ingen kommer svara på veckans frågor. Men så gör ni, du, det och gör mig så glad med kommentarer om att det var roliga, kluriga, svåra frågor. Jag måste bara bli bättre på att interagera med er. Det kommer. Av den anledningen blev veckans frågor på temat prestation. Enjoy!

De som länkade förra veckan var: Paula, Boklysten, Klimakteriehäxan, Madeleine, Susanne, Mrs Calloway, Susie, BP, Kina, Monika, Karoleen, Robert, Lillian, Bokdamen, Janerik, Gerd, Teskedsgumman, Hannele, Lena, Saija, Ejmis, Debutsky, Hanna, Emma, Jenny, Boktanken, Evelina.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad bidrar du med lite mer än vad dina grannar gör?
 2. Vad senast gjorde du som du blev stolt över?
 3. Vad gör andra bättre än du?
 4. När presterar du som bäst?
 5. Vilken idrottsgren presterade du bäst i under skoltiden?

Vad bidrar du med lite mer än vad dina grannar gör?
Just nu känns det som skräp till miljörummet med tanke på alla traderapaket och annat som kommer hem hit.

Vad senast gjorde du som du blev stolt över?
Tycker jag kan vara stolt över att ha börjat träna någorlunda regelbundet igen. Det blir i alla fall ett par, tre gånger i veckan.

Vad gör andra bättre än du?
Pratar, får saker gjorda. Jag är ju en prokrastinatör i grunden. Prokrastrinatör? Prokrastinatör? En som prokrastinerar.

När presterar du som bäst?
När jag gör något jag verkligen vill. Jobbmässigt presterar jag bäst på förmiddagen med lugn omkring mig.

Vilken idrottsgren presterade du bäst i under skoltiden?
Ingen skulle jag vilja säga, idrott var inte min grej. Men spela fotboll var alltid kul och jag var inte helt sämst i det.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Nu hoppas vi på sol i helgen. :)

You may also like

7 kommentarer

 1. Håller helt med dig vad häller återvinningen av kartonger. På grund av pandemin klickar man ju hem båda det ena och det andra och det blir både kartonger, papper och plast i massor.
  Prokrastinera gör jag ytterst sällan. Vet inte om det är bra eller dåligt;-)
  Å som före detta fotbollsspelare är jag rätt stolt över dig:-) Jag menar trots att idrott inte var din grej så var du duktig i fotboll. Eloge!

  PS. Tycker dina frågor är alltid så väl genomtänkta och roligt att svara på. Jag måste i alla fall tänka till, vilket är riktigt bra:-) Tusen tack:-) DS.

 2. Vi gillar alltid dina frågor, ibland känns det självklara ibland knepiga. Denna vecka var det lite svårare att svara på.
  Njut av sommarvärmen, tack för att du orkar fortsätta med det roliga fredagstemat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.