Allhelgonahelgen

Och så var det söndag igen. Jag hinner knappt vakna på lördagen innan det är dags att sova igen. Känner du igen dig?

Det har varit en bra helg i övrigt. Småstartade lite i torsdags genom att hänga med min kompis K och hennes dotter som är ett halvår äldre än Harry. 

Vi åkte ut till deras hus för lunch, promenad och fika. Under fikat sov de båda barnen sött ute i den friska luften.

I lördags åkte vi ut till Bromma Blocks – äntligen dags att köpa spackel- och målargrejer! Jag har tidigare nämnt att jag vill måla om en skänk vi har här i köket vit, men vi skulle även behöva spackla igen och måla över några hål vi har i en vägg efter de tidigare hyresgästerna. Bara en sisådär tre år efter att vi flyttat in… Sagt och gjort fick vi det fixat i alla fall. Nu ska det faktiskt bara bli gjort också. Skänken får bli mitt projekt i veckan.

Då det även var Alla helgons dag igår gick vi förbi kyrkan och mötte upp Magnus familj som skulle tända ljus i minneslunden där Magnus pappa finns. Min mamma och bror kom också förbi. Min pappa vilar på samma plats, och det var första gången sen han gick bort (8 år sen) som vi var där. Vi skiljdes sen åt och åkte hem.

Jag avslutade sen lördagen genom att möta upp Camilla och Lisa för middag. Lisa är här i helgen och jobbar på mässan Vegovision och hade lite tid att hänga. <3 Så härligt att bara sitta och prata om allt vi går igenom i livet.

Hur har din helg sett ut? Är du redo för måndag?

You may also like

29 kommentarer

 1. Ja helgerna går alltid fort!😊Vilken trevlig helg med trevligt umgänge, god mat och en fin stund tillsammans i minneslunden.
  Jag har också ett målarprojekt som har blivit vilande – i åratal. Köpte köksmöbler som ska renoveras, men hittills är det bara slipat på gamla färgen😂 Hoppas det går bra med skänken!😊

 2. Er allahelgona ser ju jättehärlig ut med god mat. Synd att helgerna går så fort. Nu ska vi på barnkalas i helgen, sedan är det full skubb en vecka igen =D

 3. Låter som du haft en fin helg med nära o kära, glädje o kanske lite sorg. Jag har precis packat matsäck och ska ut i skogen.

 4. Bromma Blocks? Vad innebär det? Låter som ett getto =)
  Jag ska vänta in familjen, passa på att tvätta och städa undan mitt stök innan dess. Kram

 5. Verkar ha varit en fullspäckad lördag 😊 Ni hann med mycket och som grädde på tårtan hann du med en trevlig middag på kvällen. Vad roligt!

 6. Min helg har varit barnledig och lugn :D Jag har försökt njuta av den så gott jag kan.. Ja nu får det faktiskt bli måndag så alla rutiner kan dra igång igen!

 7. Ser ut som du har haft en mysig helg!
  Den där middagen såg ju fantastiskt god ut!!!
  Mums!!!
  Ha en fin kväll,

  kram kram

 8. Låter som en bra helg. Här har det varit fullt ös med allt från bak och städning till roadtrips och bilträff, haha.

 9. Låter som att ni har haft en bra helg. Alltså, den där maten så helt gudomlig ut. Här har vi haft besök av syster och hennes man i övrigt har det bara varit slappande för mig och mannen.

 10. Ja, jag är redo för måndag. Jobbat hela helgen och imorgon börjar en 14 dagars ”ledighet”. Från jobbet alltså, jag har ju plugget så ledig på riktigt är jag ju knappast. Har dessutom massor att göra så det blir knappast någon vila.
  Var ligger den där minneslunden, känner inte igen den med pelarna. Skogen eller Norra gissar jag, det ser ut att vara på en stor kyrkogård.
  Ha en fin söndagskväll!

 11. Oj, nu blev jag påmind om de projekt jag borde fixa här hemma. Det är alldeles för lätt att tänka att jag gör det sen. Det är dags att börja leva som jag lär.

 12. Men åh vad skönt att ni fått fixat skänken, vet verkligen hur det är när man bara skjuter upp saker! Lät som en väldigt bra helg annars också :)

 13. Min helg har varit en av dom segaste helgerna på väldigt länge.Vad kul att ni nu äntligen efter 3 års tid har kommit i väg och införskaffat er spakel och målarfärg till skänken.

 14. Det är en fin sed att tända ljus vid allhelgona, tycker jag. Det gjorde vi också. Först sönerna på lunch och sedan till Stora kyrkogården.

 15. Låter som att du har haft en bra helg! Jag håller med om att dagarna går sååååå fort. Timmarna är sekunder och klockan går på snabbspolning för tillfället. Kan knappt förstå att det är november! :O Vad mysigt ni verkar ha haft det på allhelgonahelgen. Själv har jag jobbat på en filminspelning och sedan bara tagit det lugnt :D Hoppas du får en bra måndag :D // Petra Elisabeth

 16. Det låter som en mysig helg. Det är fint att gå på kyrkogården just denna helg och sätta ljus för nära som gått bort. Även om det är sorgligt så gillar jag lugnet i den traditionen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.