Jul i min bullet journal

Här kommer ett inlägg om min bullet journal. Jag är imponerad över att jag ändå lyckats hålla uppe intresset sen jag började för ett par månader sen. Tror det är det där att man gör lite som man vill, och hur mycket eller lite, så länge man själv är nöjd. I våras köpte jag en annan populär dyr kalender och tänkte att jag skulle hålla på med klistermärken och grejer men det blev pannkaka då det blev alldeles för mycket. Tog för lång tid. Och den var stor och klumpig. Jag tröttnade därför på en gång.

Jag kan inte rita eller skriva snyggt som ”alla andra” som sysslar med bullet journaling (så avis på alla youtubemänniskor) men det gör inget för mig. Jag pysslar på ändå. Nu är jag relativt klar med mitt julkapitel som vi ska titta närmare på idag.

Först ett veckoupplägg. Troligtvis även det jag hittills är mest nöjd med sen jag började. Försökte få det lite julinspirerat. Blir nog mer detaljer ritade i veckorna ju närmare julen vi kommer.

Hittade denna idé via Pinterest, som också fick äran att inleda mitt julkapitel. Klart jag var tvungen att ha en nedräkning! För varje dag som går ”tänder” jag en lampa. Tänk att det bara är 19 dagar kvar.

Lite saker att göra inför jul. Det är ju bara att börja sätta igång. Har inte ens tänkt ut alla klappar än. Och när ska jag få tiden att göra julkorten? Kanske hinner jag förbi Panduro imorgon. Skriver ni julkort?

Här har vi då julklappslistan som ekar tomt än så länge. Rätt så i alla fall. Lite roligt att brorsan redan fått en punkt, han är definitivt svårast att handla till. Vad får era bröder i julklapp? Är ni färdiga med alla inköp i övrigt?

/ / / /
The christmas chapter in my bullet journal. I’m new at bullet journaling, and so far impressed I’ve managed to keep it going for two months. It’s easy when you don’t need much to do it.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.