På livsfronten intet nytt

Varje kväll i soffan tänker jag att jag ska skriva om dagen, eller vad som helst. Men just nu är det hur tråkigt som helst. Inte tråkigt, men bara vardag som jag tror inte är så roligt att läsa. Morgonrutiner inför förskolan, jobb, fixa middag, lägga barnen och sen här i soffan tittandes på vad som helst.

Så vad pågår egentligen i livet? På kvällarna plöjer jag just nu Sommaren med släkten. Fem säsonger har jag haft framför mig och största frågan är hur jag kan ha missat serien? Den är perfekt för mig som gillar såna här skämskuddeserier. Likadant med Sjölyckan, även om den är lite mindre skämskudde. I lördags däremot så slutade tv:n fungera. Jag hann inte känna någon abstinens trots att jag gillar att ha den på i bakgrunden. Vi gav oss ut på en kort tv-jakt i elektronikdjungeln och hittade en som blev levererad i söndags. Tror ändå barnen blev gladast.

Vid fint väder på helgerna gör vi små utflykter. Det Harry allra mest pratar om är att åka och titta på alla flygplan. Han menar då utsiktsplatserna på Arlanda. Alltid finns det några avgångar och ankomster att se.

På tal om fint väder har årets hittills varmaste dagar varit den här veckan, och plötsligt är det noll koll på vad som egentligen finns i garderoben. Riktigt skönt däremot är det att slippa dra på barnen massa kläder. Nu kommer den härliga säsongen där det bara är att dra på skorna och gå ut.

Det är kortvecka den här veckan, och imorgon åker vi äntligen på lite familjeäventyr – till Kolmården. Harry pratar än idag om linbanan vi åkte förra året, får se om han gillar den lika mycket i år. Jag har sett fram emot en större utflykt länge nu. Jag har tagit ledigt på fredag så det blir en riktig långhelg hemma tillsammans med familjen. Bara att hoppas på fint väder nu.

Snart dags att sova för att orka hela dagen imorgon. Hoppas du får en fin Kristi himmelsfärdsdag!

You may also like

4 kommentarer

  1. Ja det är ju så, att livet ter sig tämligen likartat dag efter dag! Speciellt nu i pandemitider! Då blir det ju också extra spännande att ge sig ut på en lite längre utflykt. Ha en riktigt bra ledighet! 😊

  2. Oh det var många år sedan jag var på Kolmården, men dit ska jag åka med barnbarnsbarnen bara de blir något äldre! Ha så jättemysigt

  3. Ja, du lever ett liv som alla småföräldrar gör. Men ni piffar ju verkligen till det rätt så ofta tycker jag (ja, jämfört med mina grannar då om är i ungefär samma situation som ni, men bara har ett barn).
    Så kul med Kolmården som jag aldrig besökt irl. Hoppas att ni har toppen väder. Ja, det önskar jag mig också förresten;-)

  4. jag har alltid tyckt om att titta på flygplan, det var en period när jag reste lite på mitt jobb, för ungdomar var det billigare att flyga än åka tåg, då passade jag på 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.