En frukost på däck

En vecka har flutit förbi och en till helg har varit här. Sommaren var dessutom tillbaka igår på lördagsmorgonen – how about that! Det blev frukost på balkongen och varm sol i ansiktet, det kan inte vara många tillfällen kvar för det. Jag tittade på vår hög med däck som fortfarande står kvar borta i ena hörnet av balkongen.

Vet inte hur många gånger jag tjatat om dem här i bloggen den här sommaren. Det är ju inte så att det är ni som kan forsla bort dem till vår källare eller någon annanstans. En kommentar jag fick av min mamma härom veckan var att sätta en duk och fin bricka eller liknande ovanpå och ha som bord. Det är ju också ett användningsområde om man känner för det. Men helst ska någon komma och hämta dem, för när vi köpte ny bil fick vi nya däck på köpet som väntar på att vintern ska komma.

Ja, för även om det är fint sensommarväder idag är det snart december och hög tid att byta till vinterdäck. Jag har inte körkort så det överlåter jag helt till M och hans pappa som får meka och hålla på. Men om det var så att jag nu hade körkort hade jag kunnat låta Däckia byta när det väl blir dags. Eftersom jag nu inte har körkort eller garage vet jag inte ens om jag skulle gilla att meka med bilen, men det känns ändå inte som helt omöjligt. Att pyssla är ju roligt och det om något gör man väl med en bil? Jag är inte heller främmande för att få lite smuts på händerna eller hårt jobb. Det är ju däremot väldigt smidigt att ibland låta någon annan göra jobbet åt en för en billig peng.

Däck på balkong

Hur länge tror vi att däcken får stå såhär? En till sommar kanske?

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.