Att agera flytthjälp

Förutom att det var en gnutta sol blev den här helgen inte som jag planerat den. Tanken var att bara hänga hemma och fixa en del medan M var borta. Han skulle hjälpa ett par kompisar flytta i lördags och igår skulle han åka till Linköping. Jag fick istället frågan i fredags om även jag ville ställa upp och vara flytthjälp, och det kan jag ju inte säga nej till. Jag kom dock först lagom till flyttpizzan och bubblet när allt redan blivit inburet i lägenheten. Sån stor hjälp var jag. Jodå, det blev några ommöbleringar och uppackning av lådor för mig med under kvällen med ett glas vin i handen.

Sen serverades det världens godaste mat till åtta personer sent på kvällen – ryggbiff, smörstekt potatis och hemgjord bearnaisesås. Kan låta enkelt, men allt ligger i hur det lagas. Vilken lyx också att få det som flyttmat.

Flyttmat

Slurp sa det så var all mat borta. Sen hamnade alla i något av en matkoma – tur att maten inte serverades i början av kvällen, då hade inte mycket jobb blivit utfört.

Det blev inget Linköping igår heller på grund av att det troligen skulle bli dåligt väder. Då hade det inte kunnat vara den flyguppvisning som M skulle på, så han skippade det istället för att chansa. Men vad gör det när man kan ha en mysig söndag med film och bara slappa innan det är dags att göra sig redo för ännu en jobbvecka.

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.