Nytt i garderoben

Jag har inte uppdaterat min garderob på ett tag nu. Lagom till att hösten är i antågande kommer däremot höstkollektionerna som ett paket på posten. Köp mig! säger varje stickad tröja i affären, och att jag ännu inte klickat hem de där svarta byxorna jag sett och behöver är för att jag inte kommer ihåg mitt kortnummer. Lat som jag är orkar jag inte hämta plånboken heller. Och det är väl lika bra det…

kläder zalando

GAP har tröjor i världens skönaste material, som den här. Typisk tröja jag skulle ha på en flygresa för att resa så bekvämt som möjligt. Eller tröjan från Even & Odd. Snygg och ledig att ha nu när vädret blir kyligare.

Jag spenderar helst hösten i stickade tröjor och strumpbyxor. Väldigt mycket av det som finns just nu är däremot så himla lösa i passformen, och det gillar inte jag som har en mer rund kroppsform. Tycker det inte passsar att gå runt som ett tält. Klänningen som är från Fornarina är däremot urfin.

Jag gjorde ett litet krafttag och började sortera i min garderob i söndags. Det blev inte så jättemycket som åkte ut, mest en städning, men för varje plagg gäller väl en ut, en in. Dessa går väl då att klicka hem. Eller? :)

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.