Veckan den går

Det är sjukt vad trött man blir av störda nätter och känningar av en förkylning. Det börjar nästan kännas som att vi får tillbaka nu för all sömn vi fått sen Harry föddes och han sov hela nätter från att han var några veckor gammal. Vet inte vad det är som ställer till det just nu, om det är sviter från hans influensa som lett till att en separationsfas uppkommit då han sover som en stock mellan oss. För så är det, han vaknar upp några gånger tills vi tar in honom till oss och han då sover vidare utan bekymmer. Och tar dessutom upp större delen av sängen genom att sträcka ut sig ordentligt… :) Jaja, vad är väl lite sömn. Mysigt är det att ha honom bredvid oss. I natt sov han i sin säng men tyckte istället det var dags att gå upp kvart i fem. Tur det finns energidryck för någon som inte dricker kaffe.

Vi är nu tre dagar in på jobbveckan och jag har en dag kvar innan Magnus och jag hamnar i New York dit vi åker på fredag. Vi var där senast mars 2017. Det blir en långhelg för att fira vårt första år som gifta och komma bort lite. Vi har inte mycket mer än en teater inbokad, men lite shopping lär det bli och så har jag en kusin som bor där som det vore kul att träffa. Och så lite majsol på det i Central Park om väderprognosen kan vända lite. :)

Apropå ett år som gifta lämnade jag in min vigselring för några veckor sen för en årlig kontroll. I förrgår ringde butiken som, hör och häpna, har tappat bort den! Hur surt är inte det? Så nu ska jag dit för att få en ny. Den kan ju däremot inte ersätta min faktiska ring, även om den skulle vara likadan. Och visst, allt sitter inte i en ring och det hade varit surare om det varit en gammal släktklenod men det var fortfarande min vigselring jag alltid kommer veta är borta, och med en ny kommer jag alltid veta att den inte är den riktiga. Där får man för att man vill se till att allt är OK och få den fin igen. Jag kommer aldrig mer våga lämna in något. Vanligtvis är det dessutom jag som tappar bort saker – en anledning till att jag inte köper exempelvis dyrare smycken – men inte trodde jag vigselringen skulle försvinna på grund av någon annan.

Men men. Hur går veckan för dig? Bättre och piggare än min?

You may also like

2 kommentarer

  1. Efter den veckan som ju var mindre lyckad behöver du/ni verkligen ett miljöombyte. New York – WOW! Den weekenden är ni väl värda.
    Att tappa bort en vigselring tycker jag är uruselt av affären. Sådant får bara inte hända tycker jag. Tänk om du var skrockfull… Tur att du inte är det;-)
    Önskar dig en helt underbar helg i New York!

    1. Skrock? Vad är det? ;) Har hunnit tänka på skilsmässa ett antal gånger men kommit fram till att allt som sagt inte sitter i en ring. ;)
      Tack så mycket! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.