Fem en fredag v. 18: Humör

Och veckan fortsätter förbrylla, för helt plötsligt är det fredag igen? Fast det kändes som måndag igår och var fredag i tisdags. Röda dagar mitt i veckan ställer verkligen till det.

De som länkade förra veckan var: Madeleine, Boklysten, Paula, BP, Susanne, Monika, Anette, Hannele, Klimakteriehäxan.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

1. Vad gör dig kreativ?
2. Vad gör dig fnissig?
3. När blir du tävlingsinriktad?
4. Hur vet man att du inte vill bli störd?
5. Om du är en pratsam person, vad gör dig tyst? Om du är en tyst person, vad gör dig pratsam?

Vad gör dig på kreativ?
Det beror helt på. En promenad i skogen kan ge mig idéer till nåt, medan bara genom att lyssna på någon bra låt också kan ge inspiration.

Vad gör dig fnissig?
Bubbel, dåliga skämt och gulliga klipp på pingviner. Om jag är riktigt trött, på gränsen till för trött, kan en eller två fnissattacker också komma fram.

När blir du tävlingsinriktad?
När någon inte tror på mig eller jag minsann ska visa något. Då blir det ett jävlar anamma, även om jag kanske inte vinner vad det nu handlar om ändå. Det bor en envis person inom mig.

Hur vet man att du inte vill bli störd?
Det vet man nog inte om jag inte säger till, vilket gäller var jag än är någonstans, oavsett om det är på jobbet eller hemma. Ska jag absolut inte bli störd stänger jag in mig någonstans, annars är jag väldigt duktig på att avbryta mitt flow när någon vill något.

Om du är en pratsam person, vad gör dig tyst? Om du är en tyst person, vad gör dig pratsam?
Jag är ju en relativt tyst person men kan gå igång ordentligt om jag får lite alkohol i mig. Pratar även mycket om det är något ämne jag verkligen har intresse för och går igång på.

<

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Nu längtar jag till mer helg och hoppas på betydligt skönare väder än det snöregn som vi hade här i Stockholm igår? Förstår inte var det kom ifrån. Hoppas du får en fin dag!

You may also like

28 kommentarer

 1. Jag blir alltid inspirerad/krativ efter en runda på Pinterest haha!
  Bubbel slår nog till mot oss alla hehe.

 2. Hehe gulliga klipp på pingviner, så sött, fniss. Bellis ville kika på pandor igår och hur de lät, det var sött

 3. Oftast tysta personer pratar mer när man druckit lite alkohol :D Jag är en person som alltid pratar ! Och blir ännu värre när jag dricker hahha :D . Men att va lite pratglad är aldrig fel ! Alla här i Småland är alltid så bittra haha 🙈🙈🙈

 4. Vilka bra fem en fredag, att gå en promenad i skogen får en verkligen att tänka till och ge en inspiration. Jag blir tävlingsinriktad när jag spelar monopol haha 🙈 då jäklar tänder jag till haha 😂

 5. Det är nog egentligen rätt mycket som gör mig kreativ. En känsla, att jag behöver utagera, att jag vill skapa något för att ge i present, för att jag har tråkigt :) Jag är en pratsam person och egentligen vet jag inte vad som kan få mig tyst egentligen.. haha! Kanske att de jag pratar med inte längre verkar så intresserade, då skäms jag mest och håller mig rätt tystlåten =)

 6. Åh, roliga frågor! Förra veckan missade jag helt men idag ska jag på det igen. Jag känner så igen mig i det du skriver om att vara tävlingsinriktad. Det bästa sättet att få mig att inte ge upp är att tala om att något är för svårt. Då ska jag minsann bevisa för den här personen att den har fel. Så det så. :-P

 7. Kan inte låta bli att skratta lite här. Känner flera introverta personer som blir riktigt fnissiga och ”framfusiga” när de druckit en vinare eller två. Tror det är ganska naturligt. De som är extroverta brukar reagera precis tvärtom. De blir ledsna, fast där behövs det nog flera glas vin/öl.

  PS. Tycker du är så otroligt duktig att välja dina teman på fredagar. Är så glad att jag nappade direkt. Lite tankeverksamhet är inte alls fel:-) DS.

  1. Det är då vi så att säga släpper eventuella hämningar. ;) Skämt åsido så är det intressant och nästa gång jag får mer tid över vill jag ge mig in djupare i varför det ofta är så.
   Tack! Just den här veckan blev det ett tema lite i sista minuten då det varit en så hackig vecka. Kul i alla fall att det uppskattades. :)

 8. gillar mycket att fixa o är ofta väldigt kreativ då ja ser en sak o vill skapa en lika dan ha ha snål som ja e gör en själv
  nej skäm o sido men kul att se om man kan göra en liknade liksom

  ha nu en jätte härlig lördag va du än hittar på kram

  1. Sånt är ju kul, inte alltid man behöver köpa något utan kan man göra nåt eget av det är ju det bra. :)
   tack detsamma!

 9. Jag är likadan är rätt tystlåten av mig men är jag med människor som jag är trygg med eller om man pratar om ämnen jag verkligen tycker om så kan jag med prata :)

 10. Superbra frågor denna gång 👍
  Så kul att få lära känna dig och de andra bättre. Jag går också gärna i skogen och hittar min kreativitet.

 11. Jag blir fnissig när jag blir för trött och när jag snick snackar med nära vänner. Jag är envis och skulle aldrig ge mig inför någon annan om jag vet att jag har rätt.

 12. Vilka roliga frågor och svar! :D Ibland blir jag riktigt tävlingsinriktad och ibland bryr jag mig inte alls. Mysko det där haha ;) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.