Regn, regn, regn

På takfönstren utanför mitt kontor riktigt rinner regnet nerför rutorna. Här inne på rummet är det kallt och jag dricker såklart en stor kopp té. Dags för maj månads period av höst när det inte alltför längesen var sommar.

Skönt är det i alla fall att det är fredag, efter jobbet tänker jag åka hem och bara hänga i soffan hela kvällen och äta något gott. Det är trötta och stressade veckor på jobbet vilket märks av och jag längtar till semestern även om den dröjer, och dessutom inte är så lång. Däremot blir det en roligare höst med längre ledighet..! :)

Igår käkade jag middag med några från mitt förra jobb, vi gick till Usine, en något år gammal restaurang strax bakom Medis. Jättehärligt ställe med riktigt god mat, dit vill jag verkligen gå igen.

Så kul att höra inte bara om allt som händer i personernas liv, utan också om mitt gamla jobb och vad som händer där. Är lite glad att jag slutade när jag gjorde när det ser ut som det gör – rätt rörigt, minst sagt, utan att gå in på detaljer. Det är ju rätt rörigt på mitt jobb just nu också, men jag trivs och det händer saker. Jag har utvecklats så otroligt mycket på de här ett och ett halvt åren som gått, mer än vad jag gjorde de sista åren totalt i gamla verksamheten. Att byta jobb kan därför vara oerhört nyttigt ibland, bara det har varit en lärdom att inte fastna utan faktiskt våga göra något nytt.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.